Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 24

Perkate nenaują namą? Architektė S.Barkauskienė pataria, ko nepraleisti pro akis ir kaip atnaujinti interjerą

Architektė Sandra Barkauskienė butą miesto centre iškeitė į namą užmiestyje. Kaip pati pasakoja, priežasčių, kodėl pirko jau pastatytą namą, buvo tikrai daug. Ką vertėtų žinoti perkant pastatytą namą?
Architektės Sandros namai prieš ir po
Architektės Sandros namai prieš ir po / Asmeninio archyvo nuotr.

Daugelis mano, kad vienintelis kokybės garantas yra tuomet, jeigu namą statosi patys. Tačiau ne visi nori savo laiką ir jėgas aukoti statyboms, ypač, jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių nėra laiko laukti, kol bus pastatytas namas.

Sandra šiuo metu kuria savo namų istoriją Instagram paskyroje „Seni nauji namai“ ir dalinasi savo patirtimi, ką keičia name, jo interjere ir kokie sprendimai pasiteisina bei kaip nedidelėmis detalėmis galima pasiekti modernių ir patrauklių rezultatų.

„Mūsų namas pastatytas 2006-aisiais, atrodytų, kad jis nėra toks senas, bet tuo pačiu ir nenaujas – jau 15 metų. Interjeras jame parinktas naudojant klasikinius sprendimus, kurie nesensta: ąžuolo medžio laiptai, metalas, stiklas. Ilgaamžiai sprendimai neatsibosta praėjus daugeliui metų ir turi savo vertę“, – pasakoja pašnekovė ir priduria, kad kai namui įrengti pasirenkamos ilgaamžės medžiagos, atnaujinti namus yra kur kas paprasčiau ir lengviau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius