Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 05

Ūkininkauti Rūtą paskatino vyras: atrado kitokį karvių pasaulį ir net gali priimti gimstančius veršiukus

Rūta Kanapeckienė kartu su vyru Gvidu, gyvenantys Zarasų rajone, šiandien yra jaunieji ūkininkai, kurių valdose ganosi daugiau kaip šimtas išskirtinių karvučių. Rūta savo patirtimi, ką reiškia šiais laikais būti ūkininke, dalijasi instagrame, kur pasakoja įdomias istorijas iš karvių gyvenimo. „Karvės yra labai protingos! Tiek daug atrandame jas stebėdami“, – pasakoja Rūta.
Rūtą ūkininkauti paskatino vyras
Rūtą ūkininkauti paskatino vyras / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasirodo, karvės net tik užjaučia, bet ir kaimenėje gali susirasti geriausią draugę. Apie ūkininko kasdienybę ir iššūkius, laimę mažuose ir dideliuose dalykuose Rūta tikrai turi ką papasakoti.

„Aš pati esu kilusi iš ūkininkų šeimos, tad ūkininkų gyvenimą mačiau iš arti ir pati tame dalyvavau. Tiesa, mane mama bandė atkalbėti ir sakė, kad geriau nelikčiau kaime ir nesirinkčiau ūkininkauti, nes tai sunkus vargas. Tad man, kai jau palikau namus, norėjos šaknis įleisti mieste, o ne kaime“, – sakė Rūta, besimokiusi Kaune ir Suomijoje ir šiandien įgijusi kineziterapeutės specialybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius