-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 26

Viktorija atnaujino virtuvę: užtruko mėnesį, bet rezultatas pribloškia

Viktorija sako, kad senoji virtuvė buvusi dar geros būklės, todėl jos keisti nesinorėjo. Taip ir kilo mintis atnaujinti, suteikti kitą, išskirtinę išvaizdą. „Tik pamačiusi šią virtuvę žinojau, kad ji bus mėlynos spalvos“, – sako Viktorija visus darbus atlikusi savarankiškai su savo vyru.
Virtuvė prieš ir po
Virtuvė prieš ir po / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasirodo, reikia visai nedaug, kad virtuvė sutvikstų naujai: mėlyna spalva, naujos rankenėlės, stalviršis ir štai – vaizdas visai kitas.

„Virtuvė buvo jau sena, tad tik pamačiusi supratau, kad reikia ją atnaujinti, kadangi naujos virtuvės neplanavome. Norėjosi, kad mums būtų malonu akiai“, – sako pašnekovė.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija atnaujino virtuvę
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija atnaujino virtuvę

Pats virtuvės komplektas buvo apklijuotas plėvele: „Tam, kad nudažyčiau, pirmiausia reikėjo tą plėvelę nulupti, nušlifuoti, nugruntuoti ir tik tada dažyti. Kadangi virtuvės fasadas atrodė gerai, plėvelė nebuvo atsilupusi, nusprendžiau dažyti ant viršaus ir stebėti, kas iš to išeis“, – sako Viktorija.

Ji nuėmė virtuvės dureles, gerai jas nuvalė ir nudažė keturiais sluoksniais dažų.

„Taip pat keičiau rankenėles – mano akimis žiūrint, atrodė, kad prie mėlynos spalvos gražiai atrodys būtent aukso spalvos rankenėlės“, – sako pašnekovė. Vėliau buvo atnaujintas ir stalviršis, pakeista virtuvės plautuvė.

Paklausta, ar ilgai užtruko virtuvės restauracija, Viktorija sako, kad tai nebuvęs lengvas darbas, kadangi reikėjo nuimti visas dureles, paruošti jas dažymui, dažyti, tad susidėjo ne tik patys restauracijos procesai, bet ir pasiruošimas įvairiems darbams.

„Užtrukome turbūt mėnesį. Tokius darbus darau pirmą kartą, tačiau tikrai džiaugiuosi, kad pasiryžau, kadangi tokio rezultato nesitikėjau – tai pranoko visus lūkesčius“, – sako Viktorija, papasakojusi, kad jau atnaujino ir kitą erdvę – koridorių.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija atnaujino koridorių
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija atnaujino koridorių

Ateityje ji planuoja dar ne vieną darbą, kadangi dabar yra įsisukusi į remonto procesą: „Įsigytame bute mačiau, ką galėsiu padaryti pati ir tuo užsiimu. Pavyzdžiui, sienų ar baldų perdažymu. Patarčiau ir kitiems nebijoti atnaujinti namų, net ir neturint patirties. Svarbu turėti idėją, matyti spalvų perspektyvą, žinoti, kokio rezultato norite, ko tikitės“, – kalba Viktorija.

Ji priduria, kad interjero dizainas jai itin įdomi ir aktuali tema, todėl tam skiria daug laiko ir ateityje svajoja apie mokslus šioje srityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius