Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 17

Živilė pati atnaujino seną butą: „Vietoj virtuvės dabar turime 8 kv. svajonių vonią“

Įsigijusi seną butą Živilė kaipmat ėmė nagrinėti jo išplanavimą ir viską persibraižė taip, kad išpildė visas savo svajones – turi didžiulę vonią ir erdvią virtuvę.
Vonia prieš ir po remonto
Vonia prieš ir po remonto / Asmeninio archyvo nuotr.

Vos pasidalinusi savo atnaujinto buto nuotraukomis socialinėje erdvėje, moteris iškart sulaukė daugybės komentarų: „Kaip tai įmanoma?“ 53 kv. m butas nepadidėjo, tačiau erdvės taip išdėliotos, kad vietoj virtuvės Živilė dabar džiaugiasi erdvia vonia, o ir virtuvėje, sujungtoje su svetaine, vietos netrūksta. Ji juokiasi, kad iš seno buto liko tik vienas dalykas – langai.

Moteris pasakoja, kad Varėnos rajone įsigijusi seną butą nusprendė viską daryti savo rankomis, tačiau sudėtingiausius darbus patikėjo profesionalams – elektros instaliaciją, santechniką ir pan.

„Aš ir ieškojau tokio apleisto buto, kad galėčiau viską pasidaryti ir įsirengti pati pagal savo skonį. Labiausiai norėjau didelės vonios ir virtuvės, ko, kaip puikiai žinome, senos statybos butuose nerasi nei su žiburiu. Nusprendžiau kai kurias sienas, kurias galima, išgriauti ir perplanuoti erdves. Pavyzdžiui, sujungėme tualetą, vonią ir virtuvę ir dabar turime 8 kv. didelę vonią“, – džiaugiasi pašnekovė ir priduria, kad daugelį idėjų pertvarkydama butą rado internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius