Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Maldeikienė: „30 iš 38 mano santuokos metų buvo totali nesąmonė!“

Visai netrukus oficialia pensininke tapsianti ekonomistė, politikė Aušra Maldeikienė neieško žodžio kišenėje – aštriai kerta tiek oponentams, tiek politikos išsišokėliams, antivakseriams ar savo kritikams. Tačiau prabilusi apie savo asmeninį gyvenimą nejučia susigraudina. „Tikrai tikrai norėčiau numirti nuo vėžio“, – jau šį sekmadienį 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ netikėtai pareikš žinoma moteris.

„Dar prieš atvykdama į filmavimo studiją europarlamentarė prisipažino, kad tai ne jos formato laida, bet... taip atvirai išsišnekėjome, kad Aušra ir ašarą nubraukė, ir karčių žodžių nepagailėjo, o paskui laidos komandos jai padovanotą gėlių puokštę nuvežė tiesiai į Nacionalinio vėžio instituto koplyčią“, – būsimos laidos užkulisius atskleidžia jos vedėjas Edvardas Žičkus.

Vėžys – aktuali tema 63-ejų A.Maldeikienei, kuri pati yra su juo kovojusi ir šiandien sulaukia daugybės laiškų iš sergančių moterų su prašymais pasidalyti savo patirtimi, įkvėpti stiprybės. „Būna ir tokių, kurie rašo, kad greičiau jau nuo to vėžio numirčiau“, – visai rimtai prisipažins politikė.

Aušra Maldeikienė ir Edvardas Žičkus / laidos „Be ribų“ filmavimo užkulisiai
Aušra Maldeikienė ir Edvardas Žičkus / laidos „Be ribų“ filmavimo užkulisiai

Tačiau jos ligą medikams pavyko suvaldyti, o ji pati džiaugiasi, kad diagnozę išgirdo jau persikėlusi į Briuselį. A.Maldeikienės teigimu, gydymas būtų kur kas sudėtingesnis tiek fiziškai, tiek emociškai, jei krūties vėžys jai būtų diagnozuotas dar gyvenant Lietuvoje.

„Tikrai norėčiau mirti nuo vėžio, nes tokiai mirčiai gali iš anksto pasiruošti. Juk mirti nuo vėžio geriau nei nuo staigaus širdies smūgio“, – laidoje kalbės Aušra.

Tiesa, sužinojusi apie onkologinę ligą, ji susitelkė į rašymą. Ne memuarų, o laiškų. Moteris suskaičiavo per šimtą žmonių, kuriems rašytomis eilutėmis norėtų padėkoti už įvairias patirtis ir gyvenimo akimirkas. Be to, panoro pakviesti juos į savo laidotuves.

„Šiandien daug tų laiškų dar liko neparašytų, nes supratau, kad daug kam turiu padėkoti už daugelį dalykų“, – ašaras prieš kameras šluostysis A.Maldeikienė.

Aušra Maldeikienė ir Edvardas Žičkus / laidos „Be ribų“ filmavimo užkulisiai
Aušra Maldeikienė ir Edvardas Žičkus / laidos „Be ribų“ filmavimo užkulisiai

O pokalbiui pakrypus apie vienatvę, 2017-aisiais su savo dviejų suaugusių sūnų tėvu, ekonomistu ir politiku Eugenijumi Maldeikiu išsiskyrusi moteris bus griežta: „30 iš 38 mūsų santuokos metų buvo totali nesąmonė“, – tiesiai rėš europarlamentarė, kuri savo buvusio sutuoktinio nematė jau ne vienerius metus.

Ar ji greta savęs dar įsivaizduoja kitą vyrą? „Daugiau vyrų mano gyvenime nebus!“ – nusijuoks Aušra.

Itin atviras, tiesus ir vietomis netikėtas vienos ryškiausių Lietuvos politikių bei moterų interviu – tik laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – jau šį sekmadienį 20.00 val. portale 15min ir 15min „YouTube“ kanale!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius