Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atvirai su vadovu“: „Lietuvos pašto“ vadovė A.Sungailienė apie tai, kas yra laimė versle ir kaip tai susiję su joga

Laidoje „Atvirai su vadovu“ Lietuvos pašto vadovė Asta Sungailienė kalba apie priimtą vadovavimo iššūkį, patiriamą viešumą bei laimę versle.
Asta Sungailienė
Asta Sungailienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Įmonės vadovė pasakoja apie tai, kaip priimė sprendimą sutikti vadovauti Lietuvos paštui: „Situacija buvo tokia, kad man buvo įdomi įmonė, kas joje yra, kokios jos galimybės. Aš susitikau su naujai paskirta valdyba, mes turėjome pokalbius ir man atrodo mes radome tą bendrą matymą, kad kartu mes galime nuveikti įdomius dalykus“.

A.Sungailienė pasakoja apie viešumą, kuris buvo susijęs su naujomis pareigomis: „Taip, tai yra nauja, iš tiesų nėra visiškai lengva ir savaime suprantama , nes visi mes esam žmonės ir turim natūralų reagavimą ir dažniausiai mes neturime noro atrodyti nekaip. Mano požiūris toks - būti sąžiningai, būti atvirai ir daryti tai kuo tiki ir kalbėti apie tai, kuo tiki“.

„Man asmeniškai laimė yra, kad ir kaip banaliai tai beskambėtų, tai būti čia ir dabar, nes savotiškai esu įtikėjusi tuo posakiu, kad neegzistuoja nei praeitis, nei būsimasis laikas, yra tik tai dabartis, tai yra tik ta akimirka, kurioje mes čia dabar esame. Mums praeitis yra tarsi atspirtis, parama, tai yra į ką tu gali pažvelgt, ką gali įvertint, tam, kad priimtum spendimus, bet iš tiesų kiekvienas sprendimas, tai yra čia, nes mes nežinom kas bus ten, o kas ten buvo jau tiesiog nebegalim pakeisti. Ir viskas priklauso nuo to, kaip tu žiūri į šią akimirką“, - sako A.Sungailienė, kalbėdama apie tai, ar galima versle rasti laimę.

Kalbėdama apie ankstyvąsias patirtis, kurios galėjo pasufleruoti ateities profesijos pasirinkimus, A.Sungailienė prisimena: „Mes kieme žaisdavome žaidimus ir vienas iš to laikmečio mūsų mėgiamų žaidimų buvo karas. Tai jeigu aš nebevadovauju kažkuriai grupei, tada nusprendžiu, kad tai man nelabai įdomu šitas žaidimas, gal aš eisiu kitą žaidimą žaisti“.

Daugiau žiūrėkite laidoje „Atvirai su vadovu“.

VIDEO: „Lietuvos pašto“ vadovė A.Sungailienė: kas yra laimė versle ir kaip tai susiję su joga?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius