Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 09

Įkvepianti karatistė Jurgita – apie sporto salėje sutiktą vyrą, grįžimą į varžybas po gimdymų ir amžiną norą laimėti

Neįsivaizduoja savo gyvenimo be karatė. Augina tris nuostabius vaikus, o su vyru vysto širdžiai mieliausią veiklą – treniruoja žmones ir dalinasi su jais sveiko gyvenimo patirtimi. Ir dar, tikrai žino, kad noras – esminis dalykas, vedantis mus į priekį. Klausimas, anot jos, tik vienas – ko tu nori ir kaip stipriai? Taip būtų galima pristatyti jau 25 metus karatė sportu gyvenančią Jurgitą Januškaitę-Žilinskienę, į kurios aktyvų gyvenimą dabar pilnu tempu yra įsiliejęs ir vyras bei trys atžalos.
Jurgita Januškaitė-Žilinskienė
Jurgita Januškaitė-Žilinskienė / Michailo Lysenko nuotr.

Tiesa, šiandien moteris dalinasi ne tik sporto patirtimi, bet sporto ir sveikesnės mitybos keliu padeda žengti norinčiuosius pakeisti savo gyvenimo būdą ar pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Paklausė vidinio balso

Paprašyta prisistatyti, Jurgita nusijuokia – trijų nuostabių vaikų mama, puikaus vyro žmona ir karatistė. Visi šie trys vaidmenys, kaip pasakoja pati moteris – vienodai svarbūs, bet ilgiausiai trunkantis yra sportininkės kelias. Gyvenimo kelionė kartu su karatė, anot Jurgitos, trunka jau 25-erius metus.

Moteris prisimena, kad dar būdama maža labai mėgo sportą, įvairiausias karstynes, ramūs žaidimai jos nedomino. „Visada buvau sportiška ir stipri, o karatė iš pradžių atsirado tiesiog kaip būrelis mokykloje, tuomet buvau dešimties. Su savo pirmąja trenere bendraujame iki šiol, ji buvo ir yra man labai didelis autoritetas, turbūt ji reikšmingai ir prisidėjo prie mano pasirinkimo, aistros šiam sportui“, – kaip pradėjo sportuoti karatė pasakojo Jurgita.

 Michailo Lysenko nuotr./Jurgita Januškaitė-Žilinskienė
Michailo Lysenko nuotr./Jurgita Januškaitė-Žilinskienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius