Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 15

Gimęs su šukuosena: apie ilgaplaukį „ledlaužį“, kuriam pasirodžius viešumoje visi ledai ištirpsta

„Mums nepavyksta išeiti iš parduotuvės nepastebėtiems. Dažniausiai pasitaikanti reakcija yra nuostaba dėl mūsų sūnaus plaukų gausos ir ilgio. Aplinkiniams sunku patikėti, kad toks mažas vaikas gali jų tiek turėti. Gana dažnai pasitaiko manančių, jog auginame mergaitę. Nesistebime“, – juokiasi dešimties mėnesių Adrijaus mama Marija Raustienė.
Marija su Adrijumi
Marija su Adrijumi / 15min koliažas

Jos ir Adrijaus tėčio Andriaus gyvenimas pakito nuo to momento, kai gimdymo namuose išgirdo akušerės riktelėjimą: iš kur tas vaikas turi tiek plaukų?!

„Kaip šiandien pamenu šią akimirką“, – šypsosi Marija.

Nuo tada jie su vyru ir sūnumi, pasirodę viešumoje, nuolat sulaukia klausimų ir dalyvauja pašnekesiuose apie jo plaukus.

„Dažniausiai už mūsų nugarų pasigirsta šnabždesiai ir nuostaba. Drąsesni žmonės į akis vaiką pagiria, būna ir priblokštų, kad čia ne mergaitė“, – pasakojo ilgais ir tankiais plaukais besidžiaugianti Adrijaus mama.

Anot jos, plaukų kiekiu ir vešlumu nesiskundžia ir berniuko tėtis: „Aplinkiniai sako, jog Adrijaus šukuosena kaip vyro, tačiau plaukų spalva – iš manęs“, – viešas išvadas pateikė mažeikiškė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius