Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurga Anusauskienė: „Naujus santykius „matavausi“ ne kartą“

„Aš manau, kad žmonių santykius reikia matuotis, kaip drabužius. Juk atėję į parduotuvę ir pamatę labai gražų drabužį, nepuolame iškart jo pirkti. Pirmiausia užsidedame ir žiūrime – tavo ar ne tavo? Po skyrybų tokių bandymų matuotis santykius mano gyvenime tikrai buvo“, – laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ vedėjui atvirai prisipažino žinoma fotomenininkė Jurga Anusauskienė.

Prieš aštuonerius metus su vyru, fotografu Ričardu Anusausku ketvirtį amžiaus trukusią santuoką nutraukusi moteris niekada neslėpė, kad pramogų pasaulį nustebinusios skyrybos įvyko jos iniciatyva.

„Tai nebuvo spontaniškas sprendimas. Manau, kad padariau daug ir visko, kad išsaugočiau santuoką ir priimti sprendimą buvo labai sunku. Bet, kai aš jį priėmiau, atėjau ir pasakiau, kaip bus. Ričardo nuomonės neklausiau. Kurį laiką jis net nelabai tikėjo, kad kalbu rimtai, tačiau mano apsisprendimas buvo tvirtas. Nesijaučiau laiminga, nes nejaučiau meilės – jausmo, kurio esu verta ir kurį noriu dovanoti kitam žmogui“, – skyrybų priežastis vardijo J.Anusauskienė.

Moteris neslėpė, kad skyrybų periodas paveikė ir jos profesinį gyvenimą – trintis tarp jųdviejų su Ričardu buvo pasiekusi tokį tašką, kai Jurga padėjo į šalį fotoaparatą ir nebeėmė jo į rankas net ketverius metus. Vėl pradėti fotografuoti paskatino atsitiktinė išvyka su draugais į automobilių sporto varžybas.

„Ten tvyrojusios emocijos ir didžiulis adrenalino kiekis pažadino mano norą fotografuoti. Pasiskolinau kamerą ir tikėjausi, kad pridarysiu puikių nuotraukų. Tačiau per trejas varžybas nepadariau nė vieno gero kadro – per ketverius metus technika buvo taip pažengusi į priekį, kad supratau, jog turi daug išmokti. Va, šis momentas mane ir „užkabino“, – juokėsi fotomeninkė.

Dabar vyrų pasauliu vadinamo automobilių sporto užkulisiuose J.Anusauskienė jaučiai, kaip žuvis vandeny, o jos darytos nuotraukos spausdinamos viso pasaulio žiniasklaidoje.

„Tarp tų visų perspektyvių vyrų galima ir antrosios pusės pasidairyti?“ – pašnekovės paklausė Edvardas Žičkus.

„Galima, bet nesusiklostė“, – prisipažino Jurga.

Itin atviras ir nuoširdus E.Žičkaus ir Jurgos Anusauskienės pokalbis apie skyrybų priežastis, grožio procedūras ir naujos meilės paieškas – jau šį sekamdienį, 20 val. 15min.lt laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius