Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kad suknelė nebeverktų spintoje, Laima pradėjo nuo paprasto iššūkio – atsisakė cukraus ir baltų miltų: „Cukraus norėjau, net svaigo galva“

Iš Žemaitijos kilusi, o šiuo metu Kaune gyvenanti Laima Masalskienė yra dviejų dukrų mama. Visada pozityvi, o balse skamba šypsena. Tokia, kokie ir būna laimingi žmonės. Kiekvieną savo rytą Laima pradėdavo kavos puodeliu. Ir visad įmaišydavo du šaukštelius cukraus. O štai su svarstyklėmis juodvi niekada nebuvo draugės. Nes laimingi žmonės nesisveria. Tačiau vieną dieną spintoje pravirko mylimiausia Laimos suknelė. Moteris į ją tiesiog nebetilpo. Ir, žinoma, ne tik du šaukšteliai cukraus čia kalti.
Laima Masalskienė ir jos suknelė
Laima Masalskienė ir jos suknelė / Asmeninio archyvo nuotr.

Maždaug prieš dvi savaites moteris ėmėsi rimtų savo gyvenimo permainų. Žinoma, tai – tik kelio pradžia, tačiau savo istorija moteris sutiko pasidalinti ir dabar, ir po dviejų mėnesių. Tiek laiko ji skyrė sau pakeisti gyvenimo įpročiams. Ir apsivilkti gražiausią savo suknelę. Kaip tik tada, kai pražys gamta, laikas kvepės atostogomis ir belsis vasara.

Karantino stalas buvo gausus ir skanus

„Karantinas kiekvieną savaip išveda iš proto. Draudimai keliauti, važiuoti, todėl esame užsidarę namuose. Net į savo tėviškę Žemaitijoje nuvažiuoti negaliu.

O kai dažniausiai veikiame, kai būname namuose? Valgome. Ir taip – jau beveik metai, su trumpa pertrauka tarp abiejų karantinų. Šiek tiek keliavome vasarą, tačiau labai daug laiko per tuos metus buvo praleista namuose“, – sakė L.Masalskienė.

„Ką darom, mergaitės? – savo dviejų dukterų klausdavo Laima. – Valgom. O ką valgom? Žinoma, ką nors skanaus. Taip ir valgiau, kol vieną dieną pajutau, kad man sunku apsiauti batus. Tada pamaniau, kad gal nesustorėjau, gal taip šiaip esu pavargusi?“ – pasakojo L.Masalskienė.

Laima sako, kad yra žmonių, kurie savo priaugusį svorį pastebi iš karto. Tuo tarpu jos kūno sudėjimas – kiek kitoks: „Aš visa vienoda, pradedant nuo veido iki pirštų galiukų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius