Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Kęstas Rimdžius: kas jį privertė pasitraukti iš žvaigždžių vakarėlių ir kodėl neturės vaikų?

„Visa ši situacija su karantinu – absurdiška. Neturiu sukaupęs keliasdešimt tūkstančių, kad galėčiau išlaikyti kelių šimtų kvadratų patalpas senamiestyje ir dar 25 darbuotojus. Gyvenant taip, kaip dabar, išsilaikyti pavyks tik keletą mėnesių“, – žodžių į vatą nevynioja garsiausias Lietuvos plaukų stilistas Kęstas Rimdžius.

Dėl karantino patirtas sunkmetis jam priminė laikus, kai prieš keliolika metų šaliai išgyvenant ekonominę krizę, jis numojo ranka į rimtų verslininkų raginimus nesivelti į avantiūrą ir už skolintus pusę milijono litų greta Vilniaus rotušės atidarė nuosavus grožio namus.

„Galvojau, jei viskas nepasiseks, tai per keletą dešimtmečių skolas vis tiek atidirbsiu. Imsiuosi bet kokių darbų, bet jas grąžinsiu. Tada mane į priekį stūmė jaunystės maksimalizmas“, – portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sekmadienio vakarą prisipažins K.Rimdžius.

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Kęstas Rimdžius
Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Kęstas Rimdžius

Nebijoti iššūkį gyvenimas jį grūdino nuo ankstyvos paauglystės, kai vos penkiolikos į rankas paėmė žirkles ir patraukė uždirbti pirmųjų pinigų, kad galėtų padėti jį su sese vienai auginusiai mamai.

Grūdino ir tuomet, kai tuščiomis kišenėmis atvyko užkariauti sostinės. „Į darbą Vilniaus centre iš paties atokiausio miesto užkampio kasryt daugybę kilometrų žingsniuodavau pėsčiomis, nes neturėjau pinigų troleibuso bilietui. Puikiai pamenu, ir bado skonį“, – savo istoriją atskleis retai interviu dalijantis garsenybių grožio ekspertas.

Kai Kęsto gyvenime netikėtai atsirado pirmosios pažintys su Lietuvos garsenybės, pasipylė ir pasiūlymai padirbėti prie populiarių televizijos realybės šou, kvietimai į siautulingus vakarėlius, jo nuotraukas pradėjo spausdinti žurnalai. Buvo metas, kai svaigus skrydis jam išties susuko galvą. „Buvo visko. Jei dabar, būdamas 39-erių, galėčiau anuometiniam sau pasakyti „ką tu darai?“, tai dar gerai save papurtyčiau ir trenkčiau į sieną“, – į klausimą apie linksmybes be ribų, kai liejosi alkoholis ir netrūko kvaišalų, atrėžė K.Rimdžius.

Tačiau po audringos karjeros pradžios, netruko ateiti realybė – norint pasiekti sėkmės, atidirbti skolas ir užsitikrinti saugią rytdieną reikia ne šėlti žvaigždžių dūzgėse, o daug ir sunkiai dirbti. Tad prieš daugelį metų Kęstas tapo retu vakarėlių svečiu, nutolo nuo viešumos, nes, kaip pats sako, iki pat pandemijos dirbo po 14 valandų per parą. „Jau seniai nebeapgaudinėju nei savęs, nei kitų, kad susilauksiu aš tų vaikų, sukursiu šeimą“, – kalbės garsiausias šalies plaukų stilistas, kurio klientų sąraše – ryškiausios Lietuvos pavardės.

Laida „Edvardas Žičkus. Be ribų“ portale 15min – sekmadienį 20.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius