Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prabilo K.Meschino: „Buvau persekiojama, man grasino ir slapta fotografavo“

Kurį laiką interviu žiniasklaidai dalyti vengusi populiariausia Baltijos šalyse nuomonės formuotoja Karolina Meschino apie savo gyvenimą gimus dukrytei Isabellei širdį atvėrė portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“, rodomai sekmadienio vakarais 20.00 val.

„Vaikas buvo labai lauktas. Kai su Dominyku priėmėme sprendimą būti kartu, supratome, kad jis aukoja savo draugus, o aš – savo reputaciją. Kadangi tai buvo išprotėjusi meilė, todėl mes nuo pat pradžių norėjome, jog vaikas joje gimtų. Taigi labai stengėmės jo susilaukti“, – jautriai rinkdama žodžius laidoje kalbės 26-erių Karolina, šių metų pradžioje su sužadėtiniu reperiu Dominyku Ježeriu-OG Version susilaukusi pirmagimės Isabellės.

Ji neslėpė, kad pirmasis mėnuo po dukros gimimo buvo nelengvas. Kūdikis pasaulį išvydo po cezario pjūvio, tad K.Meschino prireikė laiko atgauti jėgas. „Tad Dominykas pirmasis išmoko keisti sauskelnes ir pervystyti mūsų mažylę. Na, o paskui viso to išmokė ir mane“, – laidoje prisipažins žinoma moteris.

Karolina Meschino ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai
Karolina Meschino ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai

Tačiau didžiausiu iššūkiu garsiai porai tapo pirmieji trys mėnesiai, per kuriuos Karolina su Dominyku buvo nutarę dukros nerodyti viešai. „Aš buvau terorizuojama, persekiojama, man grasino pačiais baisiausiais dalykais. Visi norėjo nufilmuoti mūsų vaiką, lindo net į vežimą, kad padarytų vaizdo įrašą ir įkeltų jį į paskalų kanalus. Būdavo atvejų, kai Dominykas eidavo raminti jaunimo. Taip pat aš ir pati, praradusi kantrybę, pakeltu balsu jiems sakydavau patraukti telefonus. Aš daug verkiau, nervinausi, jau viskas buvo atsibodę, tačiau dabar jau man viskas – dzin“, – žodžių į vatą sekmadienio vakarą nevynios viena įtakingiausių ir populiariausių nuomonės formuotojų ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse.

Kodėl su dukros tėvu juodu vis dar nesusituokę? Ar tikrai Karolina vis dar svajoja turėti penkis vaikus? Ką veiktų gyvenime, jei vieną dieną išsijungtų internetas ir socialiniai tinklai? Itin atviras ir nuoširdus Karolinos Meschino interviu pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – jau šį sekmadienį 20.00 val. portale 15min ir 15min YouTube platformoje!

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“: svečiuose Karolina Meschino (anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius