-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 16

Olivija savo gyvenimą dalina grožiui ir Ukrainai: labdarą į kariaujančią šalį vežė ir besilaukdama kūdikio

34-erių kaunietė Olivija Anaškinaitė – kosmetologė, turinti sėkmingai veikiantį grožio centrą. Klientėms ji puikiai žinoma kaip savo srities profesionalė, galinti patarti ir atlikti blakstienų priauginimo, laminavimo ir panašias procedūras. Vis dėlto grožio industrija – ne vienintelė sritis, kurioje ji netikėtai atrado save.

Jau porą metų Olivija vadovauja fondui, padedančiam kariams, medikams ir civiliams Ukrainoje. Šios veiklos jauna moteris žada neapleisti ir tapusi mama – vasarą turėtų gimti jos pirmagimis. Būtent jis, pasak Olivijos, buvo lemiama priežastis, padėjusi apsispręsti ir iš emigracijos visam laikui sugrįžti į Lietuvą.

Asmeninė nuotr./Olivija Anaškinaitė
Asmeninė nuotr./Olivija Anaškinaitė

Į Lietuvą visam laikui – po žinios apie nėštumą

Savo verslą Olivija pradėjo per pandemiją. Prasidėjus antrajai kovido bangai ir paskelbus karantiną ji Kaune atidarė grožio saloną „Grožio artilerija“, kuriame dirba ir pati: „Esu kosmetologė ir vedu grožio kursus – blakstienų ir antakių laminavimo bei blakstienų priauginimo.“

Tačiau grožio industrija – tik dalis jos gyvenimo. Didelį dalį jo užima socialinė veikla: Olivija yra fondo „Saugus prieglobstis LT“ vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius