Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 25

Timo istorija – jau knygoje: skyrybos jam tapo spyriu, o sutaupyti tūkstančiai parodė, kaip gali gyventi

„Taupyti taip pat lengva kaip ir išlaidauti“, – įsitikinęs Timas Petraitis. Pristatyti Timą nėra lengva – nors pagrindinė profesija yra psichologija, pastaruosius kelerius metus labai daug vietos jo gyvenime užima finansinio raštingumo temos.
Timas Petraitis  / knyga „Pinigų laiškai“
Timas Petraitis / T.Biliūno / BNS nuotr.

Viešumoje labiausiai žinomas jis tapo pasidalinęs savo iššūkio rezultatais – metus laiko beveik nieko nepirkdamas ir ekstremaliai taupydamas jis sutaupė 23 tūkst. eurų.

Ruošdamasis ir laikydamasis šio iššūkio jis daug skaitė ir domėjosi, o sukauptas žinias visiems norintiems skleidė „Pinigų laiškais“ – elektroniniu paštu siunčiamais laiškais, skirtais juos užsiprenumeravusiems žmonėms.

Pastaruosius porą metų jo gyvenimui prieskonių suteikia dar viena veikla – kurjerio darbas. Tiesa, dirbdamas juo Timas sako nesiekiantis užsidirbti („nors tai tikrai įmanoma“). „Tai suteikia progą „išsivalyti“ galvą“, – sako jis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Timas Petraitis
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Timas Petraitis

Šypseną jam kelia ir apibūdinimai „finansų guru“ ar „rašytojas“, nors pastaruoju jis taip pat gali vadintis – jau yra išleidęs dvi knygas. Naujausia – „Pinigų laiškai“ tik ką pasirodė ir pristatoma Vilniaus knygų mugėje. Timas neslepia, kad didžiuojasi jos atsiradimu. Knygos rašymas jam suteikė progą dar kartą prisiminti ir apibendrinti didelį ir svarbų savo gyvenimo etapą – laiką, kai po skyrybų ėmėsi ekstremalaus taupymo, gilinosi į pinigų srautų klausimus ir galiausiai rado savo gyvenime geriausiai veikiančią formulę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius