Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14 absurdiškiausių priežasčių, dėl kurių poros išsiskyrė

Santykiai ne visada klostosi it medumi patepti, ir kartais tikrai sunku atrasti išeitį, mėginant viską sulipdyti. Tačiau kai kurios poros savo bendrą gyvenimą nutraukia dėl visiškai keistų priežasčių.
Konfliktas
Konfliktas / Vida Press nuotr.

Portalas Goodhousekeeping.com pateikia 14 absurdiškiausių priežasčių, dėl kurių žmonės yra nutraukę savo santykius.

1. Jis buvo per daug kalbus.

2012 m. moteris pateikė skyrybų prašymą ir kaip priežastį nurodė tai, kad jos vyras yra per daug kalbus, tiksliau – plepys. Esą jis ne tik daug kalbėdavo, bet ir nesugebėdavo išlaikyti paslapčių. „Mano vyras visiškai manimi nepasitiki, tačiau viskuo dalijasi su draugais ir giminėmis, kurie jį gali suklaidinti“, – sakė moteris.

2. Jis balsavo už Donaldą Trumpą.

73-ejų Gayle McCormick paliko savo vyrą po 22 bendro gyvenimo metų, kai išsiaiškino, kad šis ketina balsuoti už Donaldą Trumpą. „Pasijutau taip, lyg ilgą laiką buvau kvailinama. Tarp mūsų atsivėrė tai, su kuo anksčiau nebuvau susidūrusi“, – pasakojo G.McCormick.

3. Jis buvo pasiryžęs bet kokia kaina dirbti D.Trumpui.

Buvusio Baltųjų rūmų komunikacijos vadovo Anthony Scarmucci žmona su juo išsiskyrė iškart, kai tik sužinojo, kad šis ruošiasi dirbti D.Trumpui.

4. Ją apsėdo velnias.

Akimirka, kai suprantate, kad gyvenate realiame siaubo filme. 2017-aisiais vienas italas pateikė prašymą nutraukti santuoką po to, kai pamatė savo žmoną levituojančią.

5. Jo vyriškasis pasididžiavimas buvo per didelis.

Nigerietė namų šeimininkė, trijų vaikų motina Aisha Dannupawa paprašė anuliuoti santuoką, nes jos vyro varpa buvo per didelė. Jie neturėjo intymių santykių iki santuokos, o pirmąjį kartą po vedybų moteris įvardijo kaip košmarą.

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr./Pora

6. Jam nepatiko animacinis filmas „Ledo šalis“.

Neprisistačiusi 29-erių moteris išsiskyrė su savo vyru, kai šis jai pasakė, kad jam nelabai rūpi tas animacinis filmas. „Negi manai, kad jis buvo toks jau geras?“ – klausė vyras. O moteriai to ir užteko.

7. Jis palikdavo indus kriauklėje.

„Kiekvieną kartą, kai į atėjusi į virtuvę ji pamatydavo kriauklėje paliktą stiklinę, pamažu artėjo mūsų santuokos nutraukimo link, – apie buvusią žmoną pasakojo vyras. – Tik aš to nežinojau.“

8. Jos makiažo priemonės nebuvo atsparios vandeniui.

Pasak pono tobulybės, jo 28-erių arabė nuotaka suklaidino jį naudodama daug kosmetikos ir dirbtines blakstienas. Visa tai nusiplovė, kai jie mėgavosi diena paplūdimyje.

9. Jis rimtai nevertino jos karjeros.

Teisėja Judy išsiskyrė su savo vyru, nes jis jos karjerą laikė pomėgiu. „Mano pirmasis vyras yra labai mielas žmogus, bet jis visada į mano darbą žiūrėjo kaip į pomėgį, ir atėjo laikas, kai tai ėmė mane piktinti“, – sakė moteris.

„Scanpix“ nuotr./Teisėjas
„Scanpix“ nuotr./Teisėjas

10. Jis neatrašo į žinutes.

Viena taivanietė moteris visada rašydavo vyrui žinutes ir niekada iš jo nesulaukdavo atsakymo. Rašė net ir tai, kad yra ligoninėje, tačiau nesulaukė jokios reakcijos. Dabar jis oficialiai užblokuotas.

11. Jo žmona neturi makšties.

Per vieną laidą vyras prisipažino, kad išsiskyrė su savo žmona, nes ši gimė be makšties. Tiesa, jis nesivargino paminėti, kad jai – Mayer Rokitansky Kuster Hauser sindromas, arba kitaip – makšties agencija, dėl kurios moterys neturi makšties arba gali neturėti gimdos kaklelio ar pačios gimdos.

12. Ji pasinaudojo „Snapchat“.

Pora iš Saudo Arabijos išsiskyrė, nes nuotaka per vestuves pasidalijo „Snapchat“ įrašais. „Dar prieš santuoką mano sesuo ir jos sužadėtinis susitarė, kad nenaudos socialinių tinklų programėlių, tokių kaip „Snapchat“, „Instagram“ ar „Twitter“, kad galėtų siųsti ar publikuoti nuotraukas“, – pasakojo nuotakos brolis.

13. Jis nepastatė tualeto.

Indas vyras vertė savo žmoną eiti tuštintis į laukus, nes atsisakė namuose įkurti tualetą. Teismas tai pripažino kaip kankinimą ir patenkino moters pateiktą skyrybų prašymą.

14. Jis nesiprausė.

Moteris išsiskyrė su vyru po to, kai šis aštuonias savaites nėjo maudytis ir nesiprausė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius