Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 patarimai, kuriuos lovoje vyrai norėtų duoti savo moteriai

Pasak seksologų, vyrai ir moterys skirtingai supranta, kas yra geras seksas. Tai, kas moterims atrodo akivaizdu, gali būti visiškai nesuprantama vyrams, ir atvirkščiai. Todėl Šeimos ir lytinių santykių mokymo centro ekspertai portale mns.com dalijasi patarimais intymių santykių klausimais, kuriuos jie duoda savo klientams.
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

1-as patarimas: prižiūrėkite savo išvaizdą

Tai nereiškia, kad moteris visada turi atrodyti taip, lyg būtų susiruošusi vakarienei prabangiame restorane. Tačiau, jeigu moteris nori, kad vyras nesiliautų ja žavėjęsis, ji privalo pasirūpinti savo išvaizda. Vyrai paprastai nekreipia dėmesio į mažus trūkumus, dėl kurių moterys labiausiai jaudinasi (nedidelis pilvukas, celiulitas ir pan.).

Tačiau jiems daug svarbiau, kaip atrodo moters oda, plaukai, nagai ir bendros kūno formos. Aišku, užsiimti savo išvaizda tik dėl vyro neverta, tačiau ir pati moteris jaučiasi patrauklesnė ir seksualesnė, jeigu ji rūpinasi savimi.

Šiuolaikiniams vyrams daug labiau patinka moterys, kurios nesidrovi kalbėti apie seksą, savo norus ir poreikius.

2-as patarimas: nebūkite susikausčiusi

Tai nereiškia, kad moteris turi peržengti savo supratimo apie padorumą ribas ir aukoti savo principus dėl vyro. Tačiau drovi moteris – praeities idealas. Šiuolaikiniams vyrams daug labiau patinka moterys, kurios nesidrovi kalbėti apie seksą, savo norus ir poreikius. Pokalbiai apie seksą neretai vyrus jaudina ne mažiau nei pats seksas.

Pagaliau ir lovoje vyrai nori turėti aktyvią moterį, kuri moka ir pati glamonėti, ir reaguoti į vyro glamones, kuri atvira naujoms technikoms ir praktikoms. Kita vertus, jeigu moteris nėra pasiruošusi išbandyti ką nors nauja, ji neturėtų to daryti specialiai dėl vyro. Naujas patirtis atraskite po truputį, pirmiausia tenkindamos savo poreikius, bet neužmiršdamos ir vyro norų.

3-ias patarimas: nesiblaškykite

Žinia, moterų smegenys veikia keliais režimais ir jos vienu metu gali galvoti apie kelis dalykus. Todėl, kai vyras sekso metu galvoja tik apie seksą, moteris tuo metu gali skraidyti padebesiais mąstydama apie nieko bendra su seksu neturinčius dalykus. Vis dėlto kokybiškas seksas reikalauja visiško pasinėrimo, nes tik tokiu atveju galima susitelkti į savo pojūčius, pajausti partnerį ir patirti tikrą malonumą.

4-as patarimas: parodykite susidomėjimą seksu

Vyro akimis moteris seksualiausia tada, kai ji išreiškia susidomėjimą seksu. Sniego karalienės, kurių širdį reikia ištirpinti, jau nevilioja vyrų, nes reikalauja iš jų per daug pastangų. O ir taip vyrauja nuomonė, kad moterys seksu domisi mažiau nei vyrai, nors ji ir neturi jokio mokslinio pagrindo.

Taigi, jeigu norite padaryti vyrui įspūdį, turite ne tik parodyti susidomėjimą sekso tema, bet ir imtis iniciatyvos. Laikai, kai vyrams patikdavo nepasiekiamos moterys, jau seniai praėję. Šiandien pasisekimą turi atviros moterys, kurios seksą suvokia kaip procesą, kurio metu malonumą patiria abu partneriai.

5-as patarimas: jauskite malonumą

Kam apskritai užsiimti seksu, jeigu jūs nejaučiate malonumo? Vyrams patinka ne tik žinoti, kad moteriai malonu, bet ir tai stebėti. Todėl moteris neturėtų drovėtis išreikšti savo pasitenkinimo garsu ir mimika. Tiesa, persistengti taip pat nereikia, nes tuomet kils įtarimų, kad pasitenkinimas simuliuojamas.

Taip pat vyrams labai svarbu, ar moteris pažįsta savo kūną. Jeigu sekso metu nedrįstate pasakyti frazės „mielasis, man norisi aukščiau / stipriau / greičiau“, nes manote, kad taip įžeisite vyro savimeilę, labai klystate. Bet kuris vyras džiaugsis iš savo partnerės išgirdęs, kaip būtent ją reikia glamonėti, o dar labiau apsidžiaugs, jeigu moteris po to jį pagirs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius