Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 moterų savybės, kurias vyrai vertina labiausiai

Ilgos kojos, plokščias pilvas, žvilgantys plaukai – vis dar vyrauja mitas, kad vyrams rūpi tik išorinis moters grožis. Tačiau iš tiesų apibūdindami moterį, kuri gali pavergti jų širdį, vyrai kalba visai ne apie išvaizdą. Portalas www.psychologies.ru pateikia apklausą, kurios dalyviai atvirai įvardija, kokia yra jų svajonių moteris.
Pasimatymas
Pasimatymas / „Fotolia“ nuotr.

Protinga ir įžvalgi

Daugelis respondentų teigė, kad jų širdį gali pavergti moteris, su kuria visada įdomu kalbėtis. „Galimybė diskutuoti visomis dominančiomis temomis, klausytis vienas kito, pritarti arba ginčytis – tokia moteris man būtų artima ir jaudintų seksualiai“, – sakė vienas kalbintų vyrų.

Taigi, jeigu moteris nori pasiekti vyro palankumą, ji turėtų būti neabejinga jo interesams, o tai reiškia, kad turėtų pasidomėti ne tik tuo, kas įdomu jai, bet ir tuo, kas įdomu jos vyrui.

Pasirengusi nuotykiams

Vyrai jaučiasi nejaukiai su moterimi, kuri vertina save labai rimtai. „Pasidaro nuobodu, kai moteris nuolat galvoja apie tai, kad nesugadintų savo makiažo ar šukuosenos, bijo patirti ką nors nauja. Toks nuspėjamas elgesys užgesina visus jausmus. Žmona mane sužavėjo tuo, kad pradėjo užsiimti banglenčių sportu, o snieglente dabar čiuožia geriau už mane. Ji drąsiai bando naujus dalykus – nuo maisto iki kelionių. Aš jaučiuosi laimingas, galėdamas visa tai patirti kartu su ja“, – tikina kitas respondentas.

Vyrams gerokai mažiau rūpi nepriekaištinga partnerės išvaizda, nei mano pačios moterys. Jiems daug patrauklesnės tokios moters savybės kaip pasitikėjimas savimi ir gebėjimas į gyvenimą pažvelgti kaip į žaidimą.

Nesiekia finansinės naudos

„Man patinka mokėti restoranuose, už keliones ir dovanoti jai dovanas, tačiau jeigu jaučiu, kad moteris tai vertina kaip savaime suprantamą dalyką ir mane mato kaip finansinio išlaikymo garantą, ji niekada netaps mano gyvenimo palydove, – tikino dar vienas vyras.

– Visada malonu, kai moteris atsidėkodama taip pat stengiasi ką nors padaryti dėl manęs. Tai gali būti jos pagaminta vakarienė, kvietimas į kiną arba teatrą. Svarbiausia, kad ji parodytų, jog rūpinasi manimi, o ne tik užkrauna man pareigą rūpintis ja.“

Moteris turi suprasti, kad vyras neprivalo už ją mokėti kiekvieną pasimatymą. Ji turėtų pasisiūlyti susimokėti už save, o kaip tuomet elgsis vyras – tai jau jo reikalas.

Nespaudžia dėl pažinties su vaikais

Supažindinimas su savo vaikais – ypatingo suartėjimo ženklas, todėl daugelis vyrų linkę tai atidėti vėlesniam laikui.

„Viena moterų, kuri man labai patiko, spaudė mane, kad greičiau ją supažindinčiau su savo berniukais. Ir aš neatsilaikiau. Ji stengėsi jiems patikti, šnekino juos, vertė žaisti įvairius žaidimus, tačiau vaikai nebuvo tam pasiruošę. Viskas atrodė dirbtina. Po trečio mūsų bendro susitikimo jauniausiam sūnui ji ėmė sakyti pastabas. Tai buvo mūsų paskutinis pasimatymas“, – atviravo apklausos dalyvis.

Sveikiausia situacija, kai vyras pirmas pasiūlo moteriai susitikti su jo vaikais. Santykiai su vaikais turėtų vystytis natūraliu tempu ir labai svarbu, kad moteris nesistengtų jų auklėti.

Turi savo pomėgių

„Man patinka, kai moteris kartais atsisako su manimi susitikti, nes yra kuo nors užsiėmusi. Jeigu mūsų santykius ji paverčia savo gyvenimo centru, iš pradžių tai glosto savimeilę, tačiau vėliau tampa nuobodu“, – teigia vyras.

Vyro visai nežavi perspektyva tapti moters pagrindiniu pomėgiu, todėl jai būtina turėti savo pomėgių ir draugų ratą.

Nesistengia jo keisti

„Jeigu jaučiu, kad ji stengiasi mane pakeisti, kaip įmanoma greičiau nutraukiu santykius. Žinau daugybę atvejų, kai moterys savo vyrams drausdavo vykti į futbolo rungtynes ar susitikti su draugais. Tai tiesus kelias į išsiskyrimą. Labai svarbu, kad moteris atsižvelgtų į mano interesus ir gerbtų mano pasirinkimą“, – teigė respondentas.

Taigi didžiausia moterų klaida – manymas, kad, jeigu kuri nors vyro savybė ją erzina, ilgainiui sugebės ją pakeisti. Ne, jeigu moteris nesugeba jos priimti, išmintingiausia nutraukti santykius dar jiems neįsibėgėjus.

Jokių kalbų apie buvusiuosius

Dauguma apklaustų vyrų prisipažino, kad pasakojimas apie ankstesnius partnerius – blogiausia, kas gali būti. „Arba aš sužinau, kad ankstesnis partneris buvo geriausias jos gyvenimo vyras, ir tai sakydama ji bando priversti mane su juo rungtis, nors aš visiškai to nenoriu, arba apibūdina jį kaip niekšą, o tai reiškia, kad kažkada tą patį gali pasakyti ir apie mane“, – sakė vienas apklausos dalyvis.

Bent jau pažinties pradžioje tema apie ankstesnius partnerius turėtų būti tabu, nes ji gerokai aptemdo dabartinius santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius