Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrologė apie sausio 6-osios Saulės užtemimą: „Neskubėkite ir būsite pirmi“

Kaip dalinis Saulės užtemimas paveiks mūsų gyvenimą? Apie tai aiškina astrologė Viktorija Greviškienė.
Snieguotas ir baltas Vilnius
Snieguotas ir baltas Vilnius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Susilaikykite nuo rimtos veiklos

„Sausio 6 dieną 3.30 val. Lietuvos laiku įvyks dalinis Saulės užtemimas ir jaunatis Ožiaragio zodiako ženkle. Saulės užtemimas siejamas su naujomis tendencijomis, svarbiomis pradžiomis.

Kadangi užtemimai vyksta jungtyje su karminiais Mėnulio mazgais, jie visuomet realizuoja mūsų pačių sukauptą karmą tam tikrose gyvenimo srityse.

Būsimi įvykiai bei tendencijos gali įsijungti dar iki sutemimo momento ir tęstis visą ateinantį pusmetį, o kartais net 9 ar 18 metų. Rekomenduojama susilaikyti nuo svarbios veiklos, bet kokių iniciatyvų tris dienas prieš ir tris dienas po užtemimo, o ypač užtemimo dieną“, – sako astrologė.

Idealus laikas atsikratyti nereikalingų dalykų

V.Greviškienė teigia, kad laukia išties nelengvas periodas – stipriai įjungtos tokios planetos kaip Saturnas, Plutonas ir Marsas kalba apie apribojimus, konfliktus, traumas bei priverstines transformacijas.

„Pagrindinės šio užtemimo temos – galia ir kontrolė. Vieni tai atras savyje, kiti susidurs su tuo aplinkoje. Stipriausią poveikį jaus Avino, Vėžio, Svarstyklių, Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bei žmonės, turintys svarbių astrologinių taškų šiuose zodiako ženkluose.

Vyraus gana melancholiškos nuotaikos, gali pasireikšti psichosomatika. Tausokite savo sveikatą.

Saturnas visuomet reikalauja disciplinos, teisingai sudėliotos prioritetų sistemos bei žaidimo pagal taisykles. Šiuo metu savanoriškas savęs apribojimas gali padėti sumažinti praradimų bei sunkumų tikimybę. Puikiai veiks pasninkas, daugiau darbo valandų.

Palankus periodas plėtojantiems ilgalaikius projektus, dirbantiems didelėse korporacijose ar turintiems stambų verslą.

Tai idealus laikas generalinei tvarkai namuose daryti, atsikratyti nebereikalingų daiktų. Taip pat labai svarbu atlikti vidinį apsivalymą, atsikratyti tų minčių ir emocijų, kurios trukdo mums susitelkti ties esminiais tikslais.

Jokiu būdu negalima bėgti nuo atsakomybės, savo įsipareigojimų. Bus stipriai baudžiami tie, kurie pažeidinėja įstatymus, taisykles. Tai pasakytina tiek apie rašytas, tiek apie nerašytas taisykles.

Ypač nepalankus metas atostogoms, poilsiui, šventimui – laikmetis reikalauja negailėti jėgų, daug dirbti, nešvaistyti laiko veltui“, – aiškina V.Greviškienė.

Venkite bet kokio ekstremalumo, rizikų – itin didelė traumų, ypač lūžių tikimybė. Reikia orientuotis ne į rezultatą, o į patį procesą. Tobulinkite savo darbo metodus, gilinkite profesines žinias, ieškokite produktyvesnių būdų, mokykitės mėgautis pačiu darbu.

Palankus periodas plėtojantiems ilgalaikius projektus, dirbantiems didelėse korporacijose ar turintiems stambų verslą.

Kils noras maištauti, tačiau patartina susilaikyti

„Užtemimo dieną Uranas vėl ims judėti direktyviai, tad galima laukti staigių, net šokiruojančių įvykių, tikėtina, jog iš esmės keisis kažkokios jums reikšmingos situacijos. Kils noras maištauti, priešintis nusistovėjusiai tvarkai bei aktyviai siekti pokyčių, tačiau tam visiškai netinkamas laikas – rizikuojate smarkiai nukentėti.

Verčiau susilaikyti nuo viešų pasisakymų – vargu ar pavyks ištransliuoti savo žinutę taip, kaip norėjote, nesulauksite palaikymo iš aplinkos.

Susidursite su aplinkybėmis, kurios provokuos stiprų pyktį, nepasitenkinimą. Elkitės strategiškai – giliai įkvėpkite ir atsitraukite, viską nuosekliai apgalvokite. Įvykę konfliktai bus galingi, stipriai griaunantys, jų pasekmes jausite dar labai ilgą laiką. Neskubėk ir būsi pirmas – tai išmintis, kuria verta pasinaudoti šiuo metu“, – teigia astrologė Viktorija Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius