Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista moterų patrauklumo paslaptis: kokia ji?

Kodėl vieni žmonės traukia kitus? Sunku atrasti visiems tinkantį atsakymą, kadangi priežasčių gali būti daugybė. Pavyzdžiui, sužavi šiltumas, nuoširdumas, išorinis ir vidinis grožis, visgi, visaip bandoma ieškoti dar gilesnės prasmės.
Patraukli moteris
Patraukli moteris / Fotolia nuotr.

O mokslininkai mano, kad į viską reikia žvelgti kur kas paprasčiau. Jų tyrimų duomenimis, pagrindinis patrauklumo faktorius – emocinis atvirumas. Štai psichologai ir ne tik, rekomenduoja elgtis santūriai pirmo pasimatymo metu, kad padarytume tinkamą įspūdį partneriui, bet ši teorija jau pradėjo svyruoti ir galbūt perduos savo karūną visai kitokiam elgesiui.

Mokslininkai mano, kad atvirai demonstruodami savo emocijas, aplinkiniams esame kur kas patrauklesni. Todėl jeigu kuriate mistiškos, nepasiekiamos, paslaptingos ir vyrų širdis daužančios moteris įvaizdį, turėtumėte sustoti ir pagalvoti, ar nedarote sau meškos paslaugos?

Tyrėjai atliko ne vieną testą, kurių metu savanoriai žvelgė į 6 moterų nuotraukas ir turėjo įvertinti, kiek damos yra jiems patrauklios. Vėliau dalyviai vertino tai, kaip tos moterys videofilmuke reiškė savo emocijas – baimę ar liūdesį, kurias turėjo atpažinti, o tyrėjams atsakyti, kiek jie yra tikri savo spėjimais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Chirurgas apie pilvo plastiką: kada palūkėti, o kada ryžtis operacijai?

Galutiniame etape vėl reikėjo įvertinti skirtingų moterų patrauklumą, atsakyti į klausimus, ar norėtų susipažinti su tomis moterimis realiame gyvenime bei ar pavyktų joms tapti supratingomis ir išklausančiomis draugėmis.

Daugelis dalyvių puikiai susidorojo su užduotimi, kai reikėjo atpažinti emocijas, tačiau kuo labiau ir atviriau moteris reiškė savo jausmus, tuo ji tyrimo dalyviams buvo patrauklesnė. Ir net tada, jeigu savo išoriniu patrauklumu ji nusileisdavo kitoms moterims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius