Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darniam gyvenimui: vyrai, jei sutikote tokią moterį, nepaleiskite jos

Pripažinkite, juk retsykiais gyvenime pasitaiko momentų, kai sutinkate tokią, apie kurią svajojote visą gyvenimą. Ir nors tai visuomet pasitaiko labai netikėtai ir dažniausiai ne pačiu patogiausiu metu jūsų gyvenime, vis dėlto ji ateina ir jus pakeičia visiems laikams.
Laiminga pora
Laiminga pora / „Shutterstock“ nuotr.

Tokios moters niekuomet nederėtų paleisti, nes po daugelio metų galite suprasti, kad tai buvo didžiausia jūsų gyvenimo klaida. Vis dėlto, kaip žinoti, kad sutikote tą vienintelę? Jei ji pasižymi šiomis savybėmis, tuomet būkite tikri – ją reikėtų mylėti ir saugoti.

Ji protingesnė už jus

Kiekvienam vyrui reikia bent šiek tiek protingesnės moters šalia, juk ne be reikalo sakoma, kad už kiekvieno didžio vyro slypi dar didingesnė moteris, savo mylimąjam mokanti patarti ir nukreipti jį tinkamiausiu jo gyvenimo ar karjeros keliu.

Ji graži

Jei pastebite ne tik jos išorinį grožį (patrauklią figūrą ar gražias akis), bet ir vidinį (žavias jos charakterio savybes), tuomet galite būti tikri, jog esate įsimylėjęs.

Ji maloni ir mokanti rūpintis

Geri žmonės yra malonūs žmonės, o jei moteris dar ir moka tinkamai rūpintis, tuomet jos paleisti tikrai nevertėtų. Juk ateis laikas, kai galiausiai pradėsite planuoti šeimą, ir tada tikrai norėsite būti tikras, kad radote tokią, kuri ne tik norėtų, bet ir galėtų tapti puikia motina.

Ji gyvybinga

Retkarčiais gyvenimas tampa sudėtingas, nuobodus ar kiek monotoniškas, todėl išties nuostabu šalia turėti žmogų, kuris mokėtų išsklaidyti rutiną, kuris būtų toks energingas ir ištroškęs nuotykių, kad sugebėtų savo užsidegimu užkrėsti ir jus.

Ji myli visa širdimi

Sugebėjimas nuoširdžiai mylėti – yra pati svarbiausia moters savybė. Tikrai mylinti moteris gali atiduoti visą save, ji visa siela pasišvenčia mylimam vyrui ir išmoksta susitaikyti su visais jo trūkumais. Vertinkite šią meilę ir nelaikykite jos savaime suprantamu dalyku. Žinokite – jei jums pavyko rasti nuoširdžiai mylinčią jus moterį, tuomet galite džiaugtis gavęs didžiausią dovaną savo gyvenime.

Ji moka rasti kompromisų

Mes visi esame užsispyrę ir ne vienam iš mūsų tikrai patinka, kai viskas klostosi taip, kaip mes norime. Vis dėlto gyvenime tenka ieškoti kompromisus, ypač šis faktas galioja kalbant apie santykius, nes be kompromisų jie tiesiog nesiklostys. Vis dėlto, jei radote moterį, kuri linkusi į kompromisus, nuėjote dar tik pusė kelio. Nepamirškite, kad to teks išmokti ir jums.

Su ja jaučiatės lyg namie

Kai nuoširdžiai ir stipriai mylite, jaučiate, kad gyvenimas įgavo tikslą, kad pagaliau šiame pasaulyje atradote savo vietą, o ta vieta šalia jos – nes tik būdamas su ja pamirštate visus rūpesčius ir gyvenimo negandas. Būdamas su ja jaučiatės visiškai saugiai ir jaukiai, visai kaip namuose, iš kurių niekad nesinori išeiti...

Ji nebijo pasakyti, kai klystate

Kiekvieno vyro palydovė turėtų mokėti ir nebijoti savo vyrui ar vaikinui pasakyti, kai šis klysta ar tiesiog kvailai elgiasi. Tokia moteris drąsi ir gali išmokyti gyventi bet kurį vyrą.

Ji stipri, bet moteriška

Kiekvieno vyro skonis skirtingas, tačiau visiems jiems reikia moters, kuri savyje įkūnytų tiek stiprybę, tiek ir moteriškumą. Savimi pasitikinti, tvirtai ant žemės stovinti savarankiška moteris sužavės bet kurį vyrą.

Ji aistringa

Aistros prisotintą gyvenimą išties verta nugyventi. Ir kalba čia sukasi ne vien apie miegamojo reikalus (nors, žinoma, aistros neturėtų trūkti ir ten), aistringa moteris moka džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais, nes į priekį ją stumia didžiausias gyvenimo variklis – nenumaldoma aistra ir noras gyventi.

Ją mylite labiau už viską

Kartais mes tiesiog labai stipriai mylime žmogų net nesuprasdami, kodėl. Tačiau ar jums iš tikrųjų reikia priežasties? Jeigu iš tikrųjų ją mylite ir negalite įsivaizduoti savo gyvenimo be jos, tuomet neleiskite sau jos prarasti.

Supraskite, kiek ji jums svarbi, kol dar ne vėlu. Pernelyg dažnai žmonės nesupranta, ką mylimasais jiems iš tikrųjų reiškia tol, kol jo nepraranda. Mes visuomet manome, kad bus antras šansas, kad susitiksime dar kartą... Galbūt, tačiau nepamirškite, kad galimas ir kitoks scenarijus. O kas, jei savo gyvenimo meilę prarasite visiems laikams? Kankintis galite daugelį metų, nes paleidote patį svarbiausią dalyką savo gyvenime... Nerizikuokite ir šiek tiek pasistenkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius