-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausios klaidos, kurias daro ką tik išsiskyrusios moterys

Nesvarbu, dėl kokių priežasčių išsiskyrėte, bet skyrybos – tai visada sudėtinga ir skausminga patirtis. Juk tada užplūsta milžiniška tuštuma ir liūdesys. Be to, dažnai pradedame abejoti, ar šis sprendimas buvo teisingas, užduodame sau daugybę įvairiausių klausimų ir pan.
Susimąsčiusi moteris
Susimąsčiusi moteris / Fotolia nuotr.

Ko nedaryti, kad dar labiau neapsunkintumėte sau šio laikotarpio?

Skambučiai ir žinutės buvusiam

Net jeigu labai jo ilgitės – nerašykite ir neskambinkite jam. Suteikite sau kelias dienas, kad galėtumėte viską ramiai apsvarstyti ir atsakyti sau į klausimą: „Ar aš turiu jam ką pasakyti?“

Beje, tas pats taikytina ir ne iki galo išspręstiems jųdviejų reikalams. Palaukite, kol kiek nuslūgs emocijos, o tada spręskite jus siejančius reikalus.

„Shutterstock“ nuotr./Mergina kalba telefonu
„Shutterstock“ nuotr./Mergina kalba telefonu

Paguodos ieškojimas maiste

Po išsiskyrimo milžiniška porcija šokoladinių ledų gali atrodyti geriausiu antidepresantu. Neleiskite, kad paguodos ieškojimas maiste taptų jūsų įpročiu. Ilgainiui toks įprotis ne tik kad nepadės kovoti su liūdesiu, bet ir sugadins figūrą. Ar tikrai norite būti ne tik nelaiminga, bet ir priaugusi kelis papildomus kilogramus?

Fotolia nuotr./Mėsainis
Fotolia nuotr./Mėsainis

Paguodos ieškojimas alkoholyje

Tikėtina, kad norėdamos pagydyti sudaužytą širdį ir bent trumpam užsimiršti, užsimanysite nueiti į triukšmingą vakarėlį. Mintis visai nebloga, bet tik su ta sąlyga, jeigu nedarysite kvailysčių (pavyzdžiui, neskambinsite jam 3 val. nakties) ir sugebėsite kontroliuoti savo elgesį. Vakarėliai, kurie padėtų užsimiršti ir prasiblaškyti – normalus reiškinys. Svarbu tai, kad tai netaptų jūsų kasdienybe ir neįtrauktų į alkoholio liūną.

Vida Press nuotr./Vakarėlis
Vida Press nuotr./Vakarėlis

Vienos nakties nuotykiai

Kai kurios draugės, matydamos jūsų sielvartą, gali jums pasiūlyti susirasti partnerį vienai nakčiai. Padauginus alkoholio, šis pasiūlymas gali atrodyti ypač viliojančiai. Stop! Po tokių nuotykių jausitės dar blogiau, ypač jeigu menkai ką teatsimenate. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologai: kodėl vyrai palieka idealias moteris?

Santykių atnaujinimas su „eks“

Ką tik išsiskyrėte, ir jus kamuoja vienatvė. Jums trūksta supratingumo ir tiesiog žmogaus šalia. Jums ima atrodyti, kad visa tai galite vėl patirti su tuo, su kuriuo kažkada siejo meilė. Tuo labiau, jeigu jis dabar neturi antrosios pusės.

Neapgaudinėkite savęs. Prisiminkite, kad santykiai su „eks“ nutrūko ne šiaip sau, juk buvo kažkokia priežastis. Ar norite viską prisiminti? Juk į tą pačią upę neįbrisi du kartus. Tokių santykių atnaujinimas atneš daugiau skausmo negu paguodos.

Fotolia nuotr./Santykiai
Fotolia nuotr./Santykiai

Skyrybų priežasties viešinimas

Net jeigu esate žvėriškai įtūžusi, pasistenkite į tai nevelti kitų žmonių. Žinoma, nuoskaudų išliejimas geriausiai draugei pagydo, tačiau pačių intymiausių dalykų pasakojimas į kairę ir į dešinę ne tik vargina kitus žmones, bet ir yra blogo tono ženklas.

Kerštas

Kartais mintis apie kerštą gali atrodyti labai saldi. Tačiau atminkite – kerštas yra labai destruktyvus dalykas. Kerštaudamos kitam, jūs nuodijate ir savo sielą. Pabandykite būti ori ir stipri. Tai puikiai atrodo iš šalies bei didina jūsų pasitikėjimą savimi, kurio jums dabar taip reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius