Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 20

„Draugė aprūpinta automobiliu ir namais“: kodėl aš nerandu tokio vyro?

Kodėl vienos moterys jaučia norą būti išlaikomos vyrų, o kitos ne – priešingai, viską gyvenime nori susikurti pačios? Ką apie moterį, jos būdo bruožus sako faktas, kad ji nori, jog ją išlaikytų vyras, viską jai įgytų? Kodėl moterims, kurios pačios turi viską, norisi vyro, kuris padovanotų butą ar automobilį? Šiais klausimais kalbamės su psichologe Sonata Vizgaudienė.
Psichologė Sonata Vizgaudienė (dešinėje) – apie dirbti nenorinčias moteris
Psichologė Sonata Vizgaudienė (dešinėje) – apie dirbti nenorinčias moteris / 123RF.com ir asmeninio archyvo nuotr.

Vienos moterys gyvenime stengiasi viską pasiekti pačios savo darbu ir minties, kad galėtų nedirbti, o jas išlaikytų vyras, net neturi. Kitos moterys dirba, tačiau mielai to nedarytų, jei poroje ar šeimoje priimtų susitarimą, kad dirbs ir pinigus uždirbs tik vyras. Yra ir tokių moterų, kurios iškart žino, kad dirbti jos nenori, tačiau gyventi gerai ir patogiai – dar ir kaip. Ir jos ieško tik tokio vyro, kuris patenkintų šį poreikį.

Paklausta, kodėl vienos moterys nori būti išlaikomos, o kitos siekia viską susikurti pačios, psichologė S.Vizgaudienė sako, kad čia gali būti įvairių ir susipynusių priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius