-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erzinantys moterų įpročiai: kaip į juos reaguoti?

Kad ir kaip savo antrąsias puses myli vyrai, kad ir kaip jie stengiasi įtikti dailiosios lyties atstovėms, kartais, atrodo, jos vis tiek lieka nepatenkintos.
Pora
Pora / „Fotolia“ nuotr.

Nėra čia ko ir slėpti – tam tikri moterų bruožai ar elgesio modeliai vyrus išties gali vesti iš proto. Ir tikrai ne gerąja prasme. Tad kaipgi susidoroti su erzinančiais moterų įpročiais, pataria portalas menshealth.com.

Ji bando narplioti jūsų jausmus

Kiekvienas žmogus turi jausmus – vyrai ne išimtis. Skirtumas tik tas, kad moterys jais mielai dalijasi, o vyrai laiko juos po devyniais užraktais. Būtent dėl to moterims ir yra labai svarbu juos išsiaiškinti, o vyrus šis jų „landumas“ ganėtinai erzina.

Ką daryti? Atsakymas čia tik vienas – jei moteris rūpi, derėtų pasistengti ir tapti kiek atviresniu. Juk santykiai tam ir reikalingi – jie turi būti grįsti abipusiu pasitikėjimu vienas kitu, tad baimei parodyti savo sielos gelmes vietos čia tikrai neturėtų būti. Ir vyriškumas čia tikrai nenukentės, kiekviena moteris įvertins atvirumą.

Ji pašėlsta, jei po pirmosios nakties nepaskambinate

Kalbant apie seksą, vyrams po jo dažniausiai nekyla jokių sumišusių ar dvejopų jausmų, o štai moterims – priešingai. Pirmąjį kartą permiegojusi su vyru moteris laukia skambučio kaip įrodymo, kad tai nebuvo vienadienis nuotykis ir kad ji gali tikėtis šio to rimčiau nei viena naktis.

Taip pat skaitykite: Išblėso aistra vyrui: galimos priežastys ir problemos sprendimo būdai

Ką daryti? Susiimti ir viską jai paaiškinti – arba telefonu, arba susitikus akis į akį. Jei tam drąsos ir neužtenka, tuomet išgelbėti gali ir trumpoji žinutė. Net ir ji geriau nei visiška tyla.

Moteris visuomet bando keisti vyrų išvaizdą

Net jei merginai jūs ir patinkate, tai dar nereiškia, kad patinkate tiek, kiek jai patinka įsivaizdavimas, koks jūs galite tapti, jei sutiktumėte plaukus kirptis taip, kaip nori ji, jei mūvėtumėte tik jos išrinktus džinsus ir panašiai. Negana to, moteris mano, kad jei jau ji yra jūsų mergina, tai ji turi visišką teisę ir jus keisti.

Ką daryti? Paklausykite ir nepraleiskite visų jos patarimų pro ausis. Juk kas daugiau, jei ne moterys, puikiai nusimano apie stilių? Jos tikrai padės išsirinkti marškinėlius, kurie paslėps storą pilvuką ir pabrėš jūsų privalumus.

Tad kartu su ja peržvelgę savo spintą, traukite kartu į drabužių parduotuvę – kartu išsirinksite jums puikiai tinkančius drabužius, su kuriais tikrai nebus gėda rodytis viešumoje. Galbūt šioje vietoje jūs ir nusileisite, tačiau tai išeis į naudą ir tai dar tikrai nereiškia, kad privalėsite klausyti visų kitų jos užgaidų.

„Shutterstock“ nuotr./Pirkiniai
„Shutterstock“ nuotr./Pirkiniai
Jos visada nori kalbėtis

Vyrai skuba namo tam, kad šias problemas pamirštų, o moterys – tam, kad apie jas pasikalbėtų.

Tiek vyrai, tiek moterys kiekvieną dieną sutinka erzinančių žmonių, patiria nemalonių nutikimų ar stresą keliančių situacijų. Skirtumas tik tas, kad vyrai skuba namo tam, kad šias problemas pamirštų, o moterys – tam, kad apie jas pasikalbėtų.

Taip pat skaitykite: Moteris, su kuria nori būti vyras: kokia ji?

Ką daryti? Jei problemų aptarinėti visiškai nenorite, geriausia, ką galite padaryti, tai pasislėpti. Tik ne spintoje, aišku. Išeikite į lauką, užsukite į barą ir, jei norisi, pabūkite vienumoje.

Moterys visuomet susirūpinusios savo svoriu

Kaip žinote, moterys patiria ganėtinai didelį spaudimą dėl savo išvaizdos ir figūros, o ir didžiaja dalimi dėl jo yra kalti vyrai. Tad jei moteris išties rūpinasi savo svoriu, dažnai laikosi dietos, galite jai už tai tik padėkoti. Juk nenorėtumėte, kad ji apsileistų ir visiškai nesirūpintų savo išvaizda, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius