-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip prikaustyti vyro dėmesį

Kartais, vis nesulaukdamos savo išsvajoto princo, moterys griebiasi kraštutinių priemonių: bėga pas būrėjas ar plastinės chirurgijos specialistus. O viskas juk paprasta. Be to, daugybės moterų išbandyta ir patikrinta. Veikia!
Jausminga moteris
Jausminga moteris / Fotolia nuotr.

Būkite graži

Nors mums norėtųsi, kad būtų atvirkščiai, bet vyrai pirmiau atkreipia dėmesį į išorinius duomenis, o ne į turtingą vidinį pasaulį. Tik nereikia verkšlenti, kad gamta jūsų neapdovanojo pasakišku grožiu. Kiekviena gali atrodyti graži, jei tik netingi. Pamirškite frazę: „Bus gerai ir taip“.

Atkreipkite dėmesį į savo eiseną

Tikriausiai manote, kad tai dėmesio neverta smulkmena. Ir kad pakaks gražių aukštakulnių. Ne visai. Atsiminkite, kad moteris, plastiškai ir gacingai judanti su šlepetėmis, yra patrauklesnė už klupinėjančią su aukštakulniais.

Šypsokitės

Vyrams VISADA patinka švelniai besišypsanti moteris. Tai lengva paaiškinti: su draugiškai nusiteikusiu ir nepaniurusiu žmogumi lengva bendrauti. Ne veltui besišypsančius žmones lygina su saule: jie dovanoja šilumą ir gerą nuotaiką.

Rūpinkitės savimi

Net jei nėra jokio ūpo puoštis, verta pasistengti bent jau atrodyti patraukliai. Gerbkite aplinkinius – šunelį vedžiojanti dama su dėmėtomis sportinėmis kelnėmis ir nukleiptais sportbačiais švelnių jausmų nekels ir tuomet, jei turės manekenės duomenis ir švytės akinama šypsena.

Taip pat skaitykite: Ženklai, kurie išduoda, jog vyro jausmai atšalo

Nebūkite agresyvi

Vyrai bijo moterų, kurios drasko akis savo sarkastiškomis pastabėlėmis ir lieja tulžį dėl visko: ne tokios, kaip norėta, rinkimų baigties ar blogo boso. Jei tokia dama be ceremonijų „ims“ kuklų vyruką, jis greičiausiai pabėgs, nes kiekvienas, net ir pats tyliausias drovuolis, nori PATS sumedžioti grobį, o ne būti sumedžiotas.

„Shutterstock“ nuotr./Moteris miške
„Shutterstock“ nuotr./Moteris miške

Nedemonstruokite savo išprusimo, žemindama kitus

Yra tokia kategorija žmonių, kurie nepraleidžia progos pasididžiuoti, kad kažką išmano geriau už kitus. Tai dar būtų nieko. Bet po to seka „antra serija“ – jie ima laidyti ironiškas pastabas „neišmanėlių“ atžvilgiu. Tokią moterį vyras gali gerbti kaip pašnekovę, bet retas joje įžiūrės moterį, kurią galėtų įsimylėti. Nes kiekviena proga bus pabrėžiama, kad jis viską išmano prasčiau už ją.

Taip pat skaitykite: Penkios meilės stadijos: kurioje esate jūs?

Neapsimeskite, kad jums vyrai nerūpi

Yra tokia taktika: o man gerai ir vienai, man niekas nerūpi, man nieko nereikia! Viena vertus, nieko blogo, jei moteris parodo, kad ją nebus paprasta užkariauti, tik nereikėtų demonstruoti abejingumo visos vyriškos giminės atžvilgiu. 

Mokėkite parodyti švelnumą

Koks bebūtų jūsų įvaizdis, išmokite nusimesti kaukes, kai su vyru bendraujate akis į akį. Jam reikia švelnios, mokančios išklausyti ir suprasti, o ne šaltos, agresyvios, kas kad labai gražios Sniego karalienės. Tokios moterys retai būna laimingos asmeniniame gyvenime: jei trumpam ir patraukia vyrą, aistra greitai išblėsta.

Taip pat skaitykite: 40 priežasčių mylėti ir gerbti vyrus

Išsiskirkite iš kitų

Žavių ir gražių daug – tad stenkitės būti išskirtinė. Jaunos merginos linkusios mėgdžioti viena kitos drabužių stilių ir šukuoseną: kartais atrodo, kad pasaulis pilnas blondinių ištiesintais plaukais ir papūstomis lūpomis. Nesakome, kad reikia dažytis plaukus žaliai, bet atsikratyti bandos jausmo būtų ne pro šalį.

Vertinkite save

Niekada nesikarkite vyrui ant kaklo – kaip bebūtumėte įsimylėjusi. Nelakstykite paskui jį. Tiesiog duokite suprasti, kad jei jis jums neturi laiko, jūsų neliks jo gyvenime. Patikėkite, save vertinanti moteris visada turės gerbėjų...

Sužinokite daugiau, sekdami naujienas „Facebooke“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius