Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kokia moteris vyrams atrodo ideali?

Rašytojas, sekso temų skiltininkas Anthony D'Ambrosio rašo, jog metų metus kalbama apie tai, kaip surasti tinkamą moterį.
Pora bučiuojasi
Pora bučiuojasi / 123RF.com nuotr.

Tai išties yra sudėtingas sprendimas – rasti tą, su kuria norėsis praleisti vis gyvenimą. Tad kokia ta ideali moteris? Ko vyrai ieško moteryje, klausiama psychologies.ru.

Charakteris

Grožis nėra tai, kaip jūs atrodote, o tai, ką atskleidžiate apie save. Mums norisi šalia savęs matyti tą, kuri ne tik rūpinasi savo išvaizda, bet ir stengiasi būti tikra, nuoširdi.

Mums patinka moterys su puikiu humoro jausmu, kurios nežiūri į gyvenimą pernelyg rimtai. Būkite savimi. Nebijokite užsisakyti sūrainį ar išsitepti kečupu. Pasitikti mus vilkinčios paprastus sportinius marškinėlius ar sportinį kostiumą. Mums jūs patinkate ir be makiažo ar nudailintos šukuosenos. Dažytis ir puoštis tikrai nebūtina tik dėl to, kad gautumėte mūsų palaiminimą.

Savigarba

Tai, ką jūs apie save galvojate ir kaip save parodote, reiškia labai daug. Aš kalbu ne apie drabužius, nors pabrėžiančiuose figūrą nematau nieko blogo, o apie socialinius tinklus. Jie yra jūsų „vitrina“.

Kas jūs ir su kuo einate, ką ir kaip kalbate, charakterizuoja jus kaip asmenybę. Ir jeigu jau visiškai atvirai, vyrus retai kada traukia merginos, lankančios visus iš eilės renginius su bet kokia kompanija. Berniukams, kurie ieško „populiarių mergaičių“, tai gali patikti, tačiau tikriems vyrams šie žaidimai ne prie širdies.

Jūsų gyvenimas neturi būti nuobodus, jame reikia intrigos, tačiau moteris, skaitanti knygas mums patiks labiau nei su draugais prisigerianti kiekvieną savaitgalį. Kuo mažiau žinome apie to žmogaus gyvenimą, tuo jis mums įdomesnis. Tai motyvuoja mus ieškoti, užduoti klausimus, kasti giliau. Taip mūsų pokalbiai tampa įdomesni. O jeigu visada žinome, ką veikėte, kur buvote ir kuo bendravote, tai sumažina bendravimo lauką.

Jausmingumas

Esame kūnas ir kraujas, ir kiekvienas mūsų atgyja nuo prisilietimų. Mus, žinoma, traukia moterys, kurios laisvai demonstruoja jausmus. Jums norisi, kad jus imtų už rankų, bučiuotų, prisiglaustų, apkabintų ir klaustų, kaip praėjo diena. Mums norisi to paties! Tai padeda jaustis geidžiamu ir stiprina santykį su partnere.

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr./Pora

Protas

Pasaulis išties platesnis nei nauja suknelė, rankinė ar bateliai. Tačiau ką mes kalbame – ir patys negalime atsitraukti nuo futbolo varžybų. Kalbėtis su protinga moterimi jaudina. Bendrauti su tuo, kuris daug žino apie aplinkinį pasaulį ir nori padaryti jį geresnį, – žavi. Tokios moterys mąsto kritiškai ir paliečia mūsų jausmus.

Ne kiekvieną sprendimą savo gyvenime galima priimti jo neapmąsčius, todėl ypač naudinga, jeigu šalia yra žmogus, kuris padės priimti teisingą sprendimą. Ir tam nėra reikalingas Harvardo diplomas – tik intelektas, gebėjimas mąstyti ir suprasti.

Pasitikėjimas

Gyvenimas yra sudėtingas dalykas. Nauja diena – nauja kova, todėl jeigu šalia jūsų yra savimi pasitikinti moteris, tuomet tai labai padeda siekiant savo svajonių. Moteris, kuri myli save, nepaisydama savo trūkumų, mylės ir vyrą, nežiūrėdama į jo minusus.

Savimi pasitikinčiose moteryse yra kai kas labai seksualaus. Mes nepastebime pusės jūsų trūkumų, kuriuos jūs kažkodėl įžvelgiate stebėdamos save veidrodyje.

Moteris, kuri myli save, nepaisydama savo trūkumų, mylės ir vyrą, nežiūrėdama į jo minusus.

Tobulybės neegzistuoja, o mes jos ir neieškome, o kai moteris supranta, ko yra verta, tai labai jaudina ir gundo. Galiausiai, mes ieškome tos, kuri mus užpildys, o ne tiesiog bus trofėjumi.

Tokia moteris žino, ko nori, ir nelaukia, kol kas nors jai tai duos. Ji patenkinta savimi ir savo kūnu. Gali nuskambėti keistai, tačiau mes iš tikrųjų jaučiame pasitikėjimą savimi seksualiniame lygmenyje. Tai energija, kuri pritraukia ir dovanoja nepamirštamą seksualinį pojūtį.

Ambicijos

Taip, mums patinka šeimos maitintojo vaidmuo, kuris viską planuoja, tačiau patinka ir tai, kad prie to prisideda ir moteris. Mes visiškai nenorime visų sprendimų priimti vieni, mums reikia tos, kuri padėtų žiūrėti į priekį.

Tikslo siekiančios moterys žino, ko nori, ir tai jas nuveda ten, kur jos nori būti. Nesėkmė? Tokio scenarijaus jos net nesvarsto. Jos siekia būti geriausia mama savo vaikams? Daro karjerą? Vadinasi, dirbs ir santykiuose, ir sunkiais laikais nepasiduos.

Kuklumas

Kuklių žmonių energija yra nukreipta į aplinkinius, o vyrams, kurie ieško gyvenimo pakeleivės, tai labai patrauklu. Kuklios moterys rūpinasi kitais, tačiau tai daro taip, kad atranda ramybę ir harmoniją. Tokiuose santykiuose nenukenčia mūsų ego.

Jeigu mes, vyrai, sakome jums komplimentus, išreiškiame jausmus, nežiūrėkite į tai, lyg turėtume dvi galvas.

Žinoma, yra kažkas tokio žaidime „tau reikės manęs siekti“, tačiau tai atima labai daug energijos. Ir jeigu mes, vyrai, sakome jums komplimentus, išreiškiame jausmus, nežiūrėkite į tai, lyg turėtume dvi galvas. Tam mums prireikė nemažai vyriškumo. Mes pripratome galvoti, kad išvaizda, populiarumas ir socialinis statusas padeda surasti tikrąją meilę. Tačiau tai nėra tiesa. Svarbiausia – kas jūs esate, ir jūs mums reikalingos su visais trūkumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius