Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kokie požymiai rodo, kad sutikote tinkamą vyrą?

Santykiai – darbas, mėgsta pabrėžti daugelis santykių specialistų, tikindami, kad nereikia laukti stebuklų. Stebuklus kuriame mes patys, galvodami ne apie save, bet ir apie savo partnerį ar partnerę.
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.

Tvirtus ir darnius santykius išduoda daugelis veiksnių, tačiau kokie yra pagrindiniai? Visų pirma, mūsų pačių savijauta. Vidinė būsena ir intuicija atskleis, kad šalia jūsų yra būtent tas žmogus, kurios ieškojote visą gyvenimą, rašoma soulpost.ru.

Jūs nebijote jam atskleisti asmeninių problemų

Tai, apie ką anksčiau buvo sudėtinga, sunku ir nemalonu pasakoti, dabar liejasi laisvai, natūraliai ir nuoširdžiai. Žinote, kad nebūsite nuteista, jeigu papasakosite tai, kas jūsų mintyse, kas jums neduoda ramybės.

Tylėti su juo komfortiška

Kartais tyla būna nejauki ir galvoje sukasi įkyrios mintys, ką pasakyti, kad ta tyla liautųsi. Šiuo atveju viskas yra kitaip. Galite tylėti, nesakyti nė žodžio ir tuo pačiu jautis tokiais pačiais artimais ir laimingais.

Jums nereikia spėlioti, kaip jis jaučiasi

Jūs nesėdite lyg ant adatų laukdama jo atsakymų arba paaiškinimų. Darniuose santykiuose žmonės aiškinasi, kalbasi, diskutuoja ir ieško kompromisų. Taip ir šiuo atveju – jūs galite jaustis rami, nes artimas žmogus pasidalins savo emocijomis.

Jūsų nuomonės gali išsiskirti, tačiau nepaisant visko, jūs ir toliau gerbsite vienas kitą

Natūralu, kad negalite visada ir viskam pritarti – kartais nuomonės išsiskiria, tačiau tai nėra priežastis susipykti. Netgi atvirkščiai. Nuomonių skirtumai jūsų santykius daro dar įdomesniais.

Jus jaudina jo asmenybė, o ne tik išvaizda

Partneris jus traukia ne tik savo dailia išvaizda. Jame jus žavi tokie paprasti dalykai kaip šypsena, tai, kaip jis geria kavą ar kaip jis kalba ir bendrauja su aplinkiniais. Taip yra dėl to, kad darniuose santykiuose išvaizda nėra viskas – asmenybė yra kur kas patrauklesnė ir būtent su asmenybe jūs kuriate tarpusavio ryšį.

Jūs jaučiatės rami, atskleisdama jam savo keistus įpročius

Tai išduoda, kad esate visiškai atsipalaidavusi, rami ir nuoširdi santykiuose su savo antrąja puse. Mėgstate vaikščioti nuoga po namus? Jūsų mitybos įpročiai stebinantys? Tebūnie – darniuose santykiuose netrūksta tolerancijos vienas kitam.

Jūs mėgstate jo draugus

Dažnai santykiai klibėti pradeda tuomet, kai partneriai nemėgsta vienas kito artimųjų ir draugų, bandydami vengti bendravimo, prašydami, kad bendrautų mažiau, ar net atsisakytų. Tai blogų santykių požymis, kadangi jūs nepriimate savo partnerio tokio, koks jis yra iš tikrųjų. Tačiau jeigu jums patinka leisti laiką su mylimojo draugais, jūs atrandate bendrų interesų, tuomet santykiai juda gera linkme.

Džiaugiatės, galėdama pristatyti jam savo draugus

Jūs nebijote savo draugams pristatyti mylimojo, kadangi tikite juo, gerbiate ir esate tikri dėl savo santykių. Tuomet nebelieka jokios baimės, kad mylimas žmogus gali neįtikti ar nepatikti jūsų draugų kompanijai.

Jums patinka kartu nieko neveikti ir jums nėra nuobodu

Tingėti ant sofos, plepėti ar tiesiog miegoti. Nebūtinai turite ką nors veikti, kad įsitikintumėte vienas kito jausmais. Geriausias jausmų įrodymas, – kai gera kartu, kad ir ką bedarytumėte: tingėtumėte, voliotumėtės ant sofos ar skaitytumėte knygas. O svarbiausia, kad tai nesukelia jokio nepatogumo ar nuobodulio jausmo.

Jūs nesijaučiate šalia jo įsitempusi

Labai sunku bendrauti su žmogumi, kai nuolatos turite save kontroliuoti, kad jis nepagalvotų ko nors blogo. Šiuo atveju tokios problemos nėra, kadangi jaučiatės visiškai laisva ir atsipalaidavusi, o jūsų mylimasis jus priima tokią, kokia esate ir jam tai patinka labiausiai.

Jūsų pokalbiai niekada nesibaigia

Ir tie pokalbiai vyksta visiškai natūraliai, ramiai ir be įtampos. Jums nereikia specialiai galvoti temų, kuriomis kalbėsite, kadangi jos ateina pas jus savaime ir jūs galite valandų valandomis diskutuoti apie keisčiausius dalykus.

Jūs mokate pasijuokti vienas iš kito ir dėl to neįsižeidžiate

Kiekvienas poroje turi tam tikrų savybių ir ypatybių, kurios tampa mielo juokavimo objektu. Ir tai nėra įžeidžiantys juokai, kurie skaudina. Gebėjimas vienas į kitą pažiūrėti per juoko prizmę tik dar labiau sustiprina santykius, suteikia jiems tvirtumo.

Shutterstock nuotr./Pora.
Shutterstock nuotr./Pora.

Jūsų visiškai nejaudina, ką kiti galvoja apie jūsų santykius

Visada atsiras tokių, kurie žino geriau – kaip kurti santykius, kaip bendrauti, kurie sakys, kad jūs netinkate vienas kitam ir tik veltui švaistote laiką. Tačiau jūsų tai visiškai nejaudina, kadangi jūs žinote, ko norite, kokiu keliu žengiate ir kad tai jūsų gyvenimas ir jūsų santykiai.

Be to, jūs nejaučiate poreikio visam pasauliui rėkti, kokie esate laimingi, kad turite antrąją pusę su nekantrumu laukdami, ką apie tai pasakys aplinkiniai. Jūs esate įsitikinę savo darniu ryšiu ir niekas negali jūsų sustabdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius