-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris, su kuria nori būti vyras: kokia ji?

Kiekviena moteris nori, kad ją nešiotų ant rankų, tačiau, deja, ne visoms daliosios lyties atstovėms pavyksta sukurti tokius santykius, kuriuose vyras galėtų pademonstruoti savo džentelmeniškumą. Kai vyrai siekia moters palankumo, jie gali nustebinti savo romantiškais poelgiais ir kaip reikiant apsukti galvą.
Patraukli moteris
Patraukli moteris / Fotolia nuotr.

Laikui bėgant, vyrai pasidaro nuobodūs, neįdomūs ir, atrodo, nekreipia į moterį jokio dėmesio. Kodėl taip atsitinka?

Vyro elgesys priklauso nuo to, kokia moteris yra šalia jo. Kitaip tariant, su jumis visada bus toks vyras, kokio šiuo metu esate verta. Jeigu pasikeisite jūs, pasikeis ir jūsų mylimasis. Banali, bet teisinga gyvenimo išmintis: gaunate tai, ką duodate.

Taigi, kaip tapti tokia, su kuria vyras norėtų būti, kaip ir jūs – su juo?

• Pamilkite save

Jeigu norite sulaukti iš vyro dėmesio, turite išmokti būti dėmesinga pati sau. Besirūpindama savimi, suteikiate ir vyrui galimybę rodyti rūpestingumą. Ar žinote tokią saugumo taisyklę lėktuve: esant būtinybei, iš pradžių reikia pačiam užsidėti deguonies kaukę, o tik po to ją uždėti vaikui? Mylėkite save, o paskui kitus. Nepildydama savo meilės indo, neturėsite ko duoti aplinkiniams.

Atsakykite sąžiningai į tokį klausimą: ką darysite, jei iki vyro grįžimo iš darbo liko pusvalandis?

  1. Susišukuosite, pasigražinsite, pasidažysite blakstienas;
  2. Pulsite gaminti vakarienę ir tvarkyti namų.

Taip pat skaitykite: Iš moterų lūpų paleistos frazės, kurių nenorėtų girdėti nė vienas vyras

• Leiskite sau kartais būti silpna

Galbūt kai kurioms moterims nuo vaikystės buvo kalama į galvą, kad moteris turi būti stipri, drąsi ir pan. Žinoma, lyg ir nieko blogo būti stipria. Bet, žinokite, tokiu atveju vyras neturės ką veikti šalia tokios amazonės.

Ką darysite, jei trūks plyš sugalvojote šiek tiek pertvakyti kambarį ir perstumti baldus, o vyro kaip tik nėra namie (jis komandiruotėje ir pan.)?

  1. Stumdysite baldus pati;
  2. Paprašysite draugų ar giminaičių pagalbos.

• Nebandykite jo sulaikyti

Jei kuriuo nors momentu santykiai nustojo teikti džiaugsmą, bandymas dirbtinai juos atgaivinti dar labiau pablogins situaciją. Viskas yra priešingai – kai atleisite vadeles ir leisite procesui vystytis savaime, suteiksite jūsų santykiams galimybę iš naujo užsižiebti supratimui ir švelnumui.

Įsivaizduokite, kad rankoje laikote brangų ir trapų daiktą. Jis yra jūsų idealūs santykiai: tokie, kokių siekiate. Jūs jų nusipelnote, daug padarėte, kad jie taptų tokie harmoningi ir gražūs. Kas nutiks, jei kažkas pabandys iš jūsų atimti tą daiktą? Ar sugebėsite jį išsaugoti ir nesutraiškyti savo kumštyje?

Taip pat skaitykite: Išpažintys: kodėl vyrai pasuko neištikimybės keliu?

• Nekaltinkite jo

Laimė – tai ne tai, ką gali mums duoti kitas žmogus. Laimė – tai vidinė būsena, kurią tik patys galime pasiekti.

Kai kaltinate savo vyrą, kad jis yra abejingas, neatidus ir skiria jums per mažai dėmesio, jūs iš tiesų kaltinate save dėl to, kad nesijaučiate laiminga (gražia, ypatinga, geidžiama, pasitikinčia savimi – visi šie dalykai suteikia laimę) šalia jo.

Bet ar kada susimąstėte, kad laimė – tai ne tai, ką gali mums duoti kitas žmogus. Laimė – tai vidinė būsena, kurią tik patys galime pasiekti.

Raskite savo dienotvarkėje kelias laisvas minutes, atsiribokite, pabūkite viena ir pamėginkite suprasti, kokios būsenos jums trūksta, kai galvojate, kad sulaukiate per mažai dėmesio iš savo vyro. Įsvaizduokite, kad jis tapo dėmesingas, ir atsakykite į klausimą: kaip jausitės, kai šalia jūsų bus toks rūpestingas ir dėmesingas vyras? Ar yra jūsų gyvenime dalykų, kurie padėtų taip jaustis, nebūnant priklausoma nuo kito žmogaus?

• Tapkite jam energijos šaltiniu

Didžiausia dovana, kurią moteris gali suteikti vyrui – sukurti aplink jį tokią atmosferą, kurioje jis jaustųsi ramiai, saugiai ir jaukiai. Jei būsite vyrui dėmesinga ir jautri pašnekovė, jei palaikysite jį bei suteiksite pasitikėjimo savimi, jis visą savo energiją skirs rūpinimuisi jumis – bus švelnus, dėmesingas, negailės komplimentų ir siurprizų.

Taip pat skaitykite: 

Darniam gyvenimui: vyrai, jei sutikote tokią moterį, nepaleiskite jos

Darniam gyvenimui: moterys, jei sutikote tokį vyrą, nepaleiskite jo

Pabandykite prisiminti, kas jus patraukė vieną prie kito ir suvienijo santykių pradžioje. Sugrįžkite į tą būseną, vaizduotėje pabūkite joje ir atsakykite sau į klausimą: kas gi tokio svarbaus aptemdė jūsų santykius?  Kas dabar padėtų įpūsti gyvybės jūsų santykiams?

Visus šiuos patarimus galima apibendrinti vienu sakiniu: prisiimkite atsakomybę už savo laimę, ir jūs pastebėsite, kad šalia jūsų yra toks pats dėmesingas, mylintis, rūpestingas ir stiprus vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius