-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savanorystė karantino metu: diskusija su Edmundu Jakilaičiu – jau šio sekmadienio „Skirtingų spalvų“ konferencijoje apie COVID-19

Panašu, kad kova su pandemija dar nesibaigia, tačiau po truputį įsibėgėjantis vakcinavimo procesas įkvepia optimizmo. Apie tai, koks šiuo kritiniu laikotarpiu svarbus visuomenės sutelktumas ir ką dėl geresnės ateities galime padaryti kiekvienas iš mūsų – jau šį sekmadienį nemokamoje: „Skirtingų spalvų“ konferencijoje apie COVID-19.
„Skirtingų Spalvų“ konferencijoje apie COVID-19 – diskusija su Edmundu Jakilaičiu
„Skirtingų Spalvų“ konferencijoje apie COVID-19 – diskusija su Edmundu Jakilaičiu / Partnerio nuotr.

Socialinės iniciatyvos „Skirtingos spalvos“ konferencijoje apie COVID-19, kurią bus galima tiesiogiai stebėti vasario 28 d. 12 val. portale 15min, žinomas žurnalistas E.Jakilaitis ketina pasidalinti savo patirtimi. Jo suburtas Nacionalinis savanorių pagalbos koordinavimo centras #StiprūsKartu, jau įrodė, kiek daug įmanoma nuveikti susivienijus kilniam tikslui.

Partnerio nuotr./„Skirtingų Spalvų“ konferencijos apie COVID-19 programa
Partnerio nuotr./„Skirtingų Spalvų“ konferencijos apie COVID-19 programa

Dar pirmo karantino metu šios misijos dalyviai įvykdė daugiau nei 6000 pagalbos prašymų. Kaip tuomet pabrėžė pats E.Jakilaitis: „Savanoriai ne tik padėjo tūkstančiams, bet, akivaizdu, savo darbais ne vieną išgelbėjo nuo ligos ar mirties.“

Iniciatyvos #StiprūsKartu dėka, šių metų pradžioje vos per kelias paras daugiau nei 90 asmenų ir įmonių šalies ligoninėms padovanojo medicinos įrangos už 150 tūkst. eurų. Artimiausiais šio „pagalbos erdvėlaivio“ planais pokalbio metu pasidalins ir savanorių koordinavimo centro vadovė Inga Naruševičiūtė.

Kaip teigia renginio generalinio rėmėjo UAB „Scandagra“ vadovas Marius Vasiliauskas: „Panašios konferencijos sutelkia įvairių profesijų žmones, konsoliduoja visuomenę, padeda pasiekti bendrą supratimą apie pokyčius, kurie jau šiandien tampa rytdienos norma. Manau, tokiu metu socialiai atsakingas verslas turėtų prisidėti, palaikydamas visuomenės atsparumą stiprinančias priemones“.

Partnerio nuotr./„Skirtingų Spalvų“ konferencijos apie COVID-19 programa
Partnerio nuotr./„Skirtingų Spalvų“ konferencijos apie COVID-19 programa

VšĮ „Skirtingos spalvos“ primena, kad viso renginio metu pranešėjams galėsite užduoti jums rūpimus klausimus.

Renginyje dalyvaukite čia.

Visą informaciją apie konferenciją, jos programą ir transliaciją galite rasti „Skirtingos spalvos“ „Facebook“ puslapyje.

Prie konferencijos įgyvendinimo prisideda įmonės: UAB ,,Scandagra“ ir UAB ,,Intersurgical“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius