-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyras dėjo į kojas? Patarimai, kaip tai ištverti

Kartais tai nutinka nelauktai netikėtai – JIS tiesiog dingsta. Nebeatsako į skambučius, žinutes ir vengia net bendrų draugų. Dažniausiai moterys kaltina save: ką padariau ne taip?! Daug klausimų kyla tada, kai jis išeina ne pas kitą, o tiesiog – niekur...
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

O dar keisčiau (moterišku požiūriu), kai jis jauną, dailią ir daug pasiekusią partnerę iškeičia į vyresnę pilką pelę. Vyrai paaiškintų: su ja jaukiau, šilčiau, patogiau, ji mane supranta. O ką daryti tai paliktai, kaip pakelti iki nulio nukritusią savivertę?

Prisijunkite prie daugiau kaip 72 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Pradėkite nuo kasdienių pasivaikščiojimų. Su drauge, o dar geriau – viena. Kad galėtumėte apgalvoti situaciją ir nuspręsti, kaip pabėgti nuo neišvengiamai tykančios depresijos. Vaikštinėdama ir mąstydama galite galvoje viską sudėlioti į stalčiukus ir pagaliau pasakyti: stop! Gana kentėti! Svarbu šiek tiek pabūti vienai, priimti savo, o ne mamos ar draugės padiktuotus sprendimus – dažnai iš šalies žarstomi jums visai netinkantys patarimai, pavyzdžiui, susigrąžinti jį, nes geresnio nerasite. Nesąmonė.

Peržiūrėkite savo drabužinę. Nesiginčijame – tai banalu, tačiau kuriam laikui pamirškite juodą spalvą. Gerai gerai, žinome, kad ji vizualiai lieknina. Bet ji savotiškai signalizuoja, kad nesate pasiruošusi naujoms pažintims. O jų dabar nederėtų vengti – nebūtinai ieškant to vienintelio, o tiesiog norint sutikti įdomių tiek vyrų, tiek moterų, kurie įneš naujų vėjų į jūsų gyvenimą. Flirtas, kitokia nuomonė, diskusijoa, kito asmens pasaulio pažinimas padeda iš naujo įvertinti gyvenimo grožį.

Šypsokitės net tada, kai norisi verkti. Nesakome, kad lengva. Bet būtina. Pasiryžkite su šypsena praleisti bent kelias valandas darbe – kitą dieną bus jau lengviau. Jei jums atrodo, kad esate negraži, įdėmiai apžiūrėkite save veidrodyje. Ieškokite privalumų, o ne trūkumų. Ir net jei esate nestandartinės figūros, yra galimybių puikiai atrodyti. Naujas drabužis, nauja šukuosena ir kitoks makiažas – ne tuštybė, o mažas stebuklas, kuris paveiks dvasinę jūsų būseną.

Nustokite save kritikuoti. Geriau skirkite dėmesio savo laikysenai: ištieskite nugarą ir aukščiau pakelkite galvą. Norite grakščiau vaikščioti? Iškeiskite mokasinus į elegantiškus laivelius neaukštu kulniuku. Atsisakykite įpročio nuolat dėl visko įsižeisti, nors dabar ir esate itin jautri ir dėl nekalto draugės klausimo apie buvusį mylimąjį galite mirtinai ant jos supykti. Jei niekaip neatsikratote nuoskaudos ir pykčio buvusiajam, galite parašyti jam laišką – nesivaržydama išdėstykite viską, ką apie jį galvojate. Aišku, jos neišsiųskite, bet sudeginkite. Tikrai palengvės.

Pasieškokite naujo užsiėmimo. Geriau, kad tai nebūtų karoliukų vėrimas vienatvėje, o plaukimo treniruotės, užsienio kalbos ar fotografijos kursai, linijiniai šokiai. Tinka visi kolektyviniai užsiėmimai. Jūsų naujieji draugai galbūt turi vienišų draugų, ir vieną dieną kitoje kompanijoje galbūt sutiksite žmogų, kuris jums patiks. Ir galbūt jam patiksite jūs – tokia, kokia esate: apvalutė, o gal pernelyg liesa, pleputė, o gal niūri vienišė. O iki tol leisti savaitgalius užsidarius namie su vyno taure bei filmais apie meilę ir apraudoti karčią savo dalią nėra geriausias variantas. Na, vieną kartą galima iš širdies pasriūbauti, bet tik vieną. Bridžė irgi leisdavo sau paverkti, bet dažniausiai ji juk šypsodavosi!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius