Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 01

20 metų susituokę 8 vaikų tėvai: „Mes juokiamės, kad nuolat gyvename krizėje“

„Mano didžiausia svajonė – kad ir užaugę jie norėtų sugrįžti pas mus į namus“, – sako aštuonis vaikus auginantys Jurgita ir Vytautas Saliniai. Vyriausiajai Saulei – 18-a, o mažiausiai Elžbietai – 2-i. „Ji ir 5-erių Marija – mūsų desertas“, – šypsosi Jurgita, neslepianti, jog mažų vaikų čiauškesys namuose jai kur kas labiau įprastas nei suvokimas, kad užaugino žmogų – šiemet mokyklą baigiančią dukrą.
Gausi ir laiminga Jurgitos ir Vytauto šeima
Gausi ir laiminga Jurgitos ir Vytauto šeima / Asmeninė nuotr. / T.Biliūno / BNS nuotr.

Pasikalbėti su Jurgita ir Vytautu susitinkame baigiantis metams. Mažų vaikų turinčios šeimos žino, koks sodrus būna gruodis: darželiai, mokyklos, būreliai – visur kažkas vyksta, visur reikia dalyvauti. O kur dar namų reikalai ir vaikų prašymai kepti sausainius, dekoruoti meduolius... Taip nepastebimai priartėja ir Šv. Kalėdos bei Naujieji metai.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Jurgita ir Vytautas Saliniai
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Jurgita ir Vytautas Saliniai

Jurgita pritariamai linksi galva: šventinio šurmulio netrūksta ir jų namuose. Vis dėlto jai pačiai šiemet per adventą norėjosi sulėtėti.

„Prisimenu, pernai man labai patiko tokios klausimų kortelės. Sudėjome jas į vazą ir beveik kiekvieną vakarą vienas arba keli šeimos nariai traukdavo po vieną, perskaitydavo klausimą ir tuomet jau visi atsakinėdavome. Tie klausimai buvo apie viską, tinkami visokio amžiaus žmonėms – kaip tik mums, kur yra ir mažų vaikų, ir paauglių, ir suaugusiųjų“, – juokiasi Jurgita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius