-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina su Rimu susipažino naujamečiame šokių studijos vakarėlyje: „Mane sužavėjo, kaip jis šoko!“

Šokis gali sukelti aistrą ir sužadinti emocijas – šokdamas į savo erdvę tarsi įsileidi kitą žmogų, o akių kontaktas – itin artimas. Justinos ir Rimo istorija ir yra visų pirma apie šokius. Dabar pora augina dukrą Austėją, o šokiams laiko – gerokai mažiau.
Justina ir Rimas
Justina ir Rimas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Jonavoje gyvenantys Justina ir Rimas susipažino prieš penkerius metus, o savo pažinties metines jie švenčia sausio 11-ąją. Abu jie tąsyk lankė Jonavoje esančios šokių studijos „Šok ir tu“ treniruotes. Tiesa, šoko atskirai – Justina solo šokių grupėje, Rimas – porų.

Suvedė naujametis vakarėlis

Justiną ir Rimą suvedė šokių studijos tradicija rengti bendrus teminius vakarėlius. Vienas iš tokių – naujametis. Tokiems susitikimams šokėjai ruošiasi kelis mėnesius – kiekviena grupė kuria savo šokius, kuriuos pristato vakaro metu. Daug dėmesio skiriama ir temai, tad į studijos vakarėlius šokėjai renkasi pasipuošę šventiniais kostiumais.

„Pamenu, tada, prieš penkerius metus maniau, kad gal neisiu. Jaučiau, kad nėra nuotaikos. Paskui dar kartą pagalvojau ir nutariau eiti. Buvau užsiregistravusi, kad dalyvausiu, kūrėme ir šokį. Tad pamaniau, kad nenueiti tiesiog būtų nemandagu“, – sako Justina.

Šis vakaras ir tapo lemtingu – čia Justina susipažino su Rimu. Vyras šoko kitoje grupėje – porų, jis – jau patyręs šokėjas.

„Net ir gerai nepamenu, kaip buvo. Man regis, po visos oficialios vakaro dalies Rimas mane pakvietė šokti. Tą naktį taip ir šokom – beveik iki paryčių“, – sako Justina.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas

Šokių treniruotėms neturėjo pinigų

Kalbant apie šokius Justinos akys dega – šokis jaunai moteriai yra dalis jos gyvenimo. Kaip pasakoja Justina, mokytis šokio ji norėjo visada, tačiau gyvenimiškos aplinkybės nebuvo palankios.

„Vienu metu, po skyrybų, tiesiog neturėjau pinigų, nors apie šokius svajojau. Bet nebuvo kaip susimokėti už treniruotes. Kai pradėjau dirbti, finansinė situacija tapo geresnė, iš karto ir atėjau“, – sako Justina.

Mokytis šokio ji norėjo visada, tačiau gyvenimiškos aplinkybės nebuvo palankios.

Iš pradžių ji šoko solo šokius moterų grupėje, mat šokiai ta sritis, kuria domisi gerokai daugiau moterų, o ne vyrų. Tačiau net ir be poros lankyti šokių treniruotes yra smagu, nes tai – ne tik žingsnių mokymasis, tačiau ir naujos pažintys.

Šokių treniruotėse – per vieną sezoną – Justina išmoko pagrindinių šokių žingsnių: salsos, čia čia čia, sambos, bachatos ir kitų.

Kitą sezoną nutarė šokti kartu

Kalbėdama apie pažintį su Rimu Justina sako, kad ją visų pirma sužavėjo tai, kad Rimas mokėjo šokti.

„Kaip jis šoko! Man gerai šokantis vyras yra kosmosas. Tačiau Rimas šokius buvo lankęs jau ne pirmą sezoną, be to, jis ir vaikystėje, ir paauglystėje buvo lankęs mados studiją“, – pasakoja Justina.

Nors pora susipažino viduryje sezono, tačiau iš karto šokti kartu nepradėjo – Justina toliau lankė solo šokių treniruotes, o Rimas šoko su savo šokių partnere.

„O jau kitą sezoną nutarėme šokti kartu. Žinoma, poroje šokti smagiau, tai – visai kitas jausmas“, – sako Justina.

Moteris juokiasi, kad jie su Rimu – panašūs, nes abu pamiršta šokių žingsnius ir kas po ko eina.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas

„Kai Rimas šoko su buvusia partnere, ji jį vesdavo – tad jam buvo paprasčiau. Kai pradėjome šokti kartu, buvo visko“, – juokiasi Justina.

Justina sako, kad skiriasi ir jų mėgstamiausi šokiai – Justina dievina salsą, o Rimas – sambą.

„Mačiau jo akis, kai gimė dukra“

Kartu gyventi Rimas su Justina pradėjo gana greitai – maždaug po keturių mėnesių. Tačiau tai nebuvo sąmoningas sprendimas – tiesiog, sako Justė, taip išėjo.

Dabar pora augina dar nė metukų neturinčią dukterį Austėją, todėl šokiams laiko nebeliko.

„Kai ėmiau lankyti šokius, minties, kad čia sutiksiu savo antrąją pusę, nebuvo. Ir neieškojau. Buvau išsiskyrusi maždaug prieš pusantrų metų, o emociškai man dar buvo sunku.

Rimas mano gyvenime tiesiog atsirado netikėtai. Jam Austėja – pirmasis vaikas. Pamenu, mačiau jo akis, kai gimė dukra. Tada supratau, kiek jam pirmagimė reiškia“, – sako Justina.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justina ir Rimas

Moteris juokauja, kad moterų dėmesio Rimas seniau sulaukdavo nemažai, o kompanijoje jis visus žavi savo gebėjimu bendrauti, humoro jausmu.

„Bet kai kuri bendrą buitį, juk po truputį pažįsti žmogų, jis atsiskleidžia. Pamenu, kad man toli gražu nepatiko kai kurios Rimo būdo savybės. Vieną kartą pagalvojau: aš jo nepakeisiu, man reikia keisti savo požiūrį. Seniau prieštaraudavau dėl jo pomėgio motociklams. Bet pasvarsčiau – o kada, jei ne dabar mums įgyvendinti savo svajones? Jei jam tai svarbu – tegul“, – sako Justina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius