Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje viešės viena garsiausių pasaulyje harmoningo gimdymo mokytojų C.Enning

Cornelia Enning – psichologė, daugiau nei 40 metų patirtį turinti licencijuota pribuvėja, 5 knygų autorė ir viena garsiausių harmoningo gimdymo mokytojų. Ji jau apmokė daugiau nei 9000 pribuvėjų ir ginekologų pasitikti naują gyvybę darniai, kad tūkstančiams kūdikių ir jų laukiančių mamų pirmasis susitikimas būtų nuostabi patirtis.
Cornelia Enning
Cornelia Enning / Asmeninio archyvo nuotr.

Cornelia Enning yra ne pelno siekiančios sąmoningos tėvystės asociacijos „Wassserbabies“ („Vandens vaikai“) vadovė. Tai visame pasaulyje žinoma natūralų ir džiaugsmingą gimdymą puoselėjanti organizacija žinoma ir dėl savo nuostabių rezultatų, ir dėl garsios, ugdomųjų filmų serijos „Gentle Birth – Waterbirth“ sukūrimo.

Cornelia yra itin laukiama tarptautinių medicinos konferencijų visame pasaulyje pranešėja, skaičiusi pranešimus gimdymo temomis JAV, Kinijoje, Olandijoje, Belgijoje, Austrijoje, Izraelyje, Vokietijoje ir Baltijos šalyse.

Gegužės 6 d. Cornelia dalinsis savo sukaupta ilgamete profesine patirtimi konferencijoje „Sveika ir laiminga mama“. Nejaugi tikrai gimdymas gali būti sklandus, lengvas ir džiaugsmingas? Tikrai taip.

Sužinokite daugiau Cornelios minčių šiame interviu:

VIDEO: Interviu su Cornelia Enning iš Vokietijos

Projekto „Sveika ir laiminga mama“ misija – supažindinti moteris su naujausiomis sveikatingumo metodikomis ir asmeninio tobulėjimo sprendimais, padėsiančiais sėkmingai planuoti šeimos pagausėjimą, kurti tvirtus ir darnius poros tarpusavio santykius ir visokeriopai realizuoti savo moterišką prigimtį šeimoje ir už jos ribų.

Konferencija „Sveika ir laiminga mama“ įvyks 2018 metų gegužės 6 dieną, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia: https://www.mamosdiena.lt/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius