Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 patarimai, padėsiantys numesti svorio!

Daugelis iš mūsų po sočios žiemos pamatome, kad nuostabi nusipirkta suknelė pavasariui jau šiek tiek mažoka, nors jos nespėjome net apsivilkti. Štai keli patarimai, kurie padės greitai numesti nereikalingus kilogramus ir džiaugtis pavasariu.
Sveika mityba
Detoksikacija – lieknėjimo pagrindas / „Shutterstock“ nuotr.

Užkandžiaukite protingai

Svorio metimas neturi būti kankinanti procedūra. Pirmiausia reikia sureguliuoti savo mitybą. Viena iš dažniausių priežasčių dėl ko priaugame papildomus kilogramus yra nuolatinis užkandžiavimas. Žinoma, užkandžiauti nėra blogai, tačiau reikia atidžiai pasirinkti produktus. Geriausia užkrimsti maistingų riešutų, vaisių, daržovių ar tiesiog išgerti stiklinę sulčių. Taip pat stenkitės valgyti visada tuo pačiu metu, kad organizmas priprastų prie vieno ritmo ir maisto reikalautų tik tada, kai tam ateina laikas.

Išjunkite televizorių

Nustatyta, kad valgant ir tuo metu žiūrint televizorių pasisavinama net iki 40 procentų daugiau kalorijų nei įprastų pietų metu. Neigiamos įtakos turi ne tik televizijos žiūrėjimas. Valgant nerekomenduojama skaityti, rašyti trumpąsias žinutes ar kitaip blaškytis.

Gerkite daug skysčių

Pasak dietologų, net 99 procentų viršsvorio atvejų prasideda dėl to, kad geriame per mažą kiekį vandens. Jo trūkumas taip pat pasireiškia pleiskanojančia oda, apšiurusiais ir slenkančiais plaukais, gali pradėti lūžinėti nagai, pakilti kraujo spaudimas ir pablogėti bendra savijauta. Žmogaus organizmui kasdien būtina išgerti apie 2 litrus vandens. Svarbu žinoti, kad arbata, kava ar gaivusis gėrimas neatlieka tokios funkcijos kaip vanduo, todėl jų „įskaičiuoti“ į dienos normą negalima.

Visetas nuotr./ColonWell
„Visetas“ nuotr./„ColonWell“ – detoksikacijai ir lieknėjimui

Sportas, sportas ir dar kartą sportas

Norint numesti papildomus kilogramus neužteks tik sureguliuoti mitybą ir nustoti užkandžiauti prie televizoriaus. Jei norite susigrąžinti buvusias kūno formas – reikės paprakaituoti ir sporto salėje ar namuose. Rekomenduojama per savaitę turėti bent tris intensyvias treniruotes mažiausiai po 20 min, kuriuose širdis ir raumenys dirbtų aktyviai. Taip pat stenkitės lipti laiptais, o ne važiuoti liftu ar vietoj automobilio į darbą vykti dviračiu, taip ne tik greičiau numesite papildomus kilogramus, tačiau ir sutaupysite pinigų, skirtų degalams.

Lieknėkite pasitelkdami natūralias priemones

Tam, kad pasiektumėte geriausių rezultatų, patartina ne tik sportuoti ir sveikai maitintis, bet, svarbiausia – išvalyti organizmą nuo toksinų, trikdančių žarnyno veiklą, silpninančių imunitetą, sukeliančių įvairias ligas. Iš organizmo nepašalinti kenksmingi toksinai ir medžiagų apykaitos liekanos neretai tampa ne tik didėjančios svorio, bet ir prastos odos, plaukų būklės priežastimi.

Puiki priemonė organizmo detoksikacijai – visiškai natūralus maisto papildas ColonWell, kurio pagrindą sudaro maistinės skaidulos. Tai taip pat ypač efektyvi priemonė kovojant su nereikalingais kilogramais.

Vandenyje netirpios ColonWell maistinės skaidulos ligninas, celiuliozė, hemiceliuliozė pagreitina žarnyno judesius, sulaiko vandenį ir lengvina maisto judėjimą virškinamuoju kanalu, veikia maisto medžiagų absorbciją, didindamos maisto tūrį sukelia sotumo pojūtį. Sudėtyje esantys kalendrų ir kmynų vaisiai, sėjamoji petražolė, raudonėlis ir baltasis molis padeda išvalyti, detoksikuoti ir sureguliuoti žarnyno veiklą bei pašalinti įsisenėjusias vidurių užkietėjimo problemas.

Daugiau informacijos apie produktą: www.colonwell.lt

Pavadinimas
Pavadinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius