-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 09

Kas yra žalumynai miltelių pavidalu ir ar jie tikrai naudingi mūsų organizmui?

Socialinėje žiniasklaidoje, ypač „TikTok“ vis labiau populiarėja „žalieji milteliai“, t.y. džiovintos ir susmulkintos daržovės miltelių pavidalu. Grotažymė #greenspowder peržiūrėjo daugiau nei 200 milijonų žmonių, o „TikTok“ vartotojai pasakoja apie įvairią žalumynų miltelių naudą sveikatai, pavyzdžiui, švaresnę odą, padidėjusią energiją ir pagerėjusią žarnyno sveikatą. Ką apie tai mano dietologai?
Žalieji milteliai
Žalieji milteliai / Unsplash nuotr.

Kaip rašo „The Everyday Health“, kai kurie populiarūs „tiktokeriai“ prisiekinėja, kad „žalieji milteliai“ padėjo jiems įveikti tokias problemas, kaip pilvo pūtimas arba aknė.

Garsenybės aplenkė šią tendenciją „atrado“ jau anksčiau: Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey ir Kate Winslet iš žalumynų pagamintus miltelius savo kasdienėje mityboje naudoja jau seniai. O kai kurios pasaulinio garso žvaigždės, pvz., Cindy Crowford, Hugh Jacmanas, yra investavusios į tam tikrus prekės ženklus, gaminančius „žaliuosius miltelius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius