Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek valandų miegui skirdavo karalienė Elžbieta II?

Per 70 karaliavimo metų karalienė Elžbieta II ne tik dalyvavo karališkosiose kelionėse, bet ir nenuilstamai dirbo daugiau kaip 600 labdaros organizacijų, karinių asociacijų, profesinių organizacijų ir visuomeninių tarnybų organizacijų, taigi jos darbotvarkė buvo labai įtempta. Sakoma, kad, norėdama jaustis žvali prieš kitos dienos susitikimus, ji visada eidavo miegoti ir keldavosi tuo pačiu laiku, rašo glamourmagazine.co.uk.
Elžbieta II
Elžbieta II / Vida Press nuotr.

Kiekvieną naktį, šaltinių teigimu, karalienė Elžbieta II miegui skirdavo 8,5 valandos. Miegoti eidavo 23 val., o keldavosi 7.30 val. ryto.

Teigiama, kad karalienė prieš miegą mėgdavo šiek tiek paskaityti, o tai, kaip įrodyta, puikiai padeda atpalaiduoti protą.

Svetainės Eachnight.com duomenimis, karalienės miego ir mankštos rutinos buvo dažniausiai ieškoma „Google“, vidutiniškai – 136 proc. daugiau nei kitų karališkosios šeimos narių.

Tiesa, antrąją vietą pagal paieškų skaičių užėmė Velso princesė Catherine, kurios miego režimas labai panašus į a. a. karalienės. Velso princesė kiekvieną vakarą eina miegoti 22.30 val.

Teigiama, kad miegui itin padeda reguliari mankšta, o Catherine propaguoja aktyvų gyvenimo būdą ir dažnai kalba apie tai, kaip mėgsta būti gryname ore – manoma, kad ji kasdien bėgioja arba vaikšto pėsčiomis.

Sasekso kunigaikštienė Meghan anksčiau yra sakiusi, kad po pietų ji vengia kofeino ir vietoj kavos renkasi kokteilį, taip pat, kad reguliari jogos praktika padeda jai geriau miegoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius