Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai sieks daugiausiai besimankštinančių žmonių rekordo

Sveikos gyvensenos specialistai vis kartoja, jog šiuolaikinio žmogaus fizinis aktyvumas yra per mažas. Tarptautinės olimpinės dienos šventės Lietuvoje organizatoriai, siekdami visiems laikams paneigti šį mitą, kviečia vilniečius ir miesto svečius dalyvauti didžiausioje Olimpinėje mankštoje mūsų šalyje bei parodyti pasauliui, jog Lietuva – aktyvi ir sportiška valstybė.
 Akimirka iš mankštos
Mankšta. / Gretos Skaraitienės nuotr.

Visi, norintys prisidėti prie daugiausiai besimankštinančių žmonių vienoje vietoje rekordo siekimo, kviečiami birželio 22 d. 14 val. prie Baltojo tilto, Vilniuje. 

Dalyvavimas, kaip ir dalyvių amžius, neribojamas, tad Olimpinės dienos šventės organizatoriai kviečia kiekvieną dalyvį atsivesti draugą, mamą, tėtį, močiutę, senelį ar net visą giminę. Mankštos iniciatorių teigimu, Olimpinei mankštai atlikti, kaip ir paprastai mankštai, nereikės didelių pastangų, tad tai bus šventė norintiems smagiai praleisti Joninių savaitgalį.  

Olimpinės dienos šventėje kiekvienas – jaunas ar senas, didelis ar mažas – galės išmėginti ir savo galimybes įvairiose rungtyse. 

Dalyviai galės varžytis orientavimosi, gatvės gimnastikos, rankinio, vaikų ir suaugusiųjų paplūdimio tinklinio, paplūdimio futbolo, krepšinio 3x3, MTB turo turnyruose, dalyvauti šiaurietiško ėjimo žygyje, pasimokyti žaisti golfą. Žmonės su negalia galės išbandyti ir parolimpines rungtis besivaržydami krepšinio 3x3, baudų mėtymo, peilio sportinio svaidymo, bočia, smiginio, šaudymo iš pneumatinio ginklo turnyruose, šaškių, šachmatų, orientavimosi, tinklo paplūdimio varžybose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius