2017 08 06

Lietuviškas prieskonis kirminus varo ne tik iš žarnyno, bet ir iš raumenų

Kodėl savo virtuvėse ir viralinėse pamiršome kai kuriuos savo prieskonius, mūsų vartotus jau nuo amžių amžinųjų? Vežamės geltonus, raudonus ir dar visokius mandrus iš užjūrių marių, kai čia pat iš panosės galima ne prastesnių pasirinkti.
Paprastoji bitkrėslė
Paprastoji bitkrėslė / Lino Bružo nuotr.

Pamirštos žolelės – ir valgių pagardinimui, ir ligų gydymui

Štai kraujažolės pamatiniai lapai tinka kraut ant sumuštinių, dedami į salotas, jais skaninamos sriubos, troškiniai. Šaunus kartumynas, pagerinantis apetitą, virškinimą! O ilgiau vartojant dar ir kitas bėdas sutvarkys – neleis atsirasti miomoms, palieknins, mažins uždegimus, dantenoms irgi į naudą. Žiupsnis ten, žiupsnis šen, ir riktings (tvirtas – red.) būsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
LEA kviečia seną katilą keisti nauju šilumos siurbliu. Pasinaudojus skiriamomis dotacijomis galima sutaupyti net iki 90 proc. šilumos siurblio kainos
Reklama
6 Juodkalnijos perlai – kurį kurortą rinksitės jūs?
Reklama
Geras regėjimas be akinių ir kontaktinių lęšių – tik 699 Eur abiems akims, operaciją atliekant Vilniaus klinikoje „Naujas regėjimas“
Reklama
Gyvenimas ant upės kranto – Nemuno vingyje iškilo 38 sklypų kvartalas „Druskininkų slėnis“