-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 24

127 kg svėrusi Laura numetė pusę svorio: atskleidė, kas buvo paskutinis taškas

Laura Tibar žavi 29-erių moteris, kuri visą gyvenimą kovojo su svoriu ir valgymo sutrikimais. Šiandien jos gyvenimas apsivertė 180 laipsnių kampu. „Dabar niekada apie kitą žmogų nesakau „storas“, taip daryti tiesiog nevalia. Žmogus gali būti kūniškas, didesnis, stambesnis“, – tikina moteris.
Laura Tibar
Laura Tibar / Asmeninio arch.

Lauros vaikystė buvo palyginti sudėtinga, pasak moters, veikiausiai tai nulėmė komplikuoti santykiai šeimoje. „Esu išsiskyrusių tėvų vaikas. Net neprisimenu savo tėvų kartu. Beje, nepaisant to, abu tėvai mane palaiko ir bendrauja su manimi: jie tiek morališkai, tiek finansiškai palaikė mane šioje kelionėje. Kartu sprendėme tiek psichinės, tiek fizinės sveikatos problemas. Esu už tai labai dėkinga!“ – interneto portalui postimees.ee atviravo moteris.

Tėvų palaikymas Laurai buvo svarbus jau nuo ankstyvos vaikystės, darželyje, nes būdama dar labai maža ėmė jaustis stora ir negraži.

„Grupėje turėjome dvi Lauras, ir, žinoma, buvau pakrikštyta didžiąja Laura“, – prisimena ji. „Darželyje iš manęs tyčiojosi, bet kai tai darė, aš puldavau fiziškai. Natūralu, kad buvo pastebėti tik mano išpuoliai. Išjuokimas ir tyčiojamasis nebuvo problema. Tuo metu į patyčių prevenciją nebuvo kreipiama tiek daug dėmesio“, – pasakojo Laura.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius