Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasa per dvi savaites neteko visų plaukų: „Alopecija man tapo ir gyvenimo dovana“

Geštalto psichoterapijos konsultantė Rasa Andrikienė šiandien sako, kad netekti plaukų jai buvo skaudi patirtis, tačiau nepaisant visko, ji moteriai atvėrė ir naujus kelius, kurie šiandien suteikia labai daug džiaugsmo. „Manau, kad daug ko nebūtų įvykę – plaukų netekimas mane padarė matomą ir atvėrė ne vienas duris“, – sako ji.
Rasa Andrikienė
Rasa per dvi savaites neteko plaukų / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Sunku nepastebėti, – juokiasi Rasa, paklausta, kaip suprato, kad jai alopecija. – Neseniai kalbėjau su moterimi, kuriai jau trejus metus slenka plaukai, tačiau ji tos priežasties neieško ir nemano, kad reikia. Čia labai įdomus santykis su savimi – lyg ir kažkas blogai, bet numoju ranka.

Man pačiai liga prasidėjo daugiau nei prieš metus. Pirmomis dienomis tas plaukų slinkimas man neatrodė keistas, tačiau labai greitai pastebėjau, kad šepetyje plaukų lieka įtartinai didelis kiekis, o išlipus iš dušo, sruogos apsiveja visą kūną. Prikraudavau pilną šiukšlių dėžę plaukų ir galvodavau – oho, tačiau tą akimirką dar nesupratau, kad galiu juos pamesti visus“, – sako Rasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius