-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rugilė Kančaitė: kodėl pakenčiame vyrus-kiaules tik tam, kad nesijaustume vienišos?

„Visi vyrai kiaulės“ yra turbūt mano nekenčiamiausia frazė kartu su „kam reikia vyro, jeigu yra gero vyno“. Dar klausydama „ant diedų“ bambančių suaugusių moterų vaikystėje, negalėdavau suprasti, kaip žinoti, kad visi vyrai niekam tikę? Ar tikrai pakalbėjai su visais ir jau nebėra vilties? Ar yra kažkoks ribinis netikusių pasimatymų skaičius, leidžiantis daryti tokią išvadą? Jeigu jie kiaulės, kodėl vis tiek leidiesi į draugystes su vyrais?
Rugilė Kančaitė
Rugilė Kančaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Ir užaugus galvojau, kad negali taip būti. Nesąmonė. Taip nėra – va, mano tėtis normalus, ir draugų vaikinų nosys neprimena rausvų šnipų, ir mano kavalierius nėra niekam tikęs. Tačiau situacija nebeatrodė tokia pozityvi ir žadanti šviesią ateitį su svajonių princu, kai tapau vieniša. Viena su savimi: savo siekiais, planais, hobiais, kartu – nerimu, baime ir nepasitikėjimu savimi, be jokios simpatijos ar draugo, kuris tokius jausmus fiktyviai malšintų savo buvimu šalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius