-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 17

„Tai darbas be išeiginių“: tėvuką slauganti Regina – atvirai apie tai, kas sunkiausia

„Maniau, kad užaugus vaikams aš pagaliau gyvensiu sau. Turėjom su vyru planų išsikelti gyventi į kitą miestą. Sakyčiau, labai realių. Deja, gyvenimas pakoregavo viską. Dabar, kaip kartais pati sau ir draugėms pasijuokiu – antrą kartą išgyvenu tėvystę. Tik dabar nebeturiu vilties, kad „vaikas“ užaugs“, – apie gyvenimo etapą, kuriame tenka slaugyti artimą žmogų, pasakojo Regina.
Senatvė
Senatvė (asociatyvinė nuotr.) / Unsplash nuotr.

Prieš pokalbį ji ilgai svarstė, ar kalbėti savo tikruoju vardu. Kelis kartus jau buvo nusprendusi nebepasakoti. Daugiausia dėl to, kad jos patirtis neatrodo „ypatinga“. „Daug mano amžiaus žmonių taip gyvena – iš darbo kelis kartus per savaitę važiuoja pas slaugomus artimuosius. Kai kurie – prižiūri juos jau savo namuose“, – kalbėjo ji.

Visgi galiausiai sutarėme, kad Regina papasakos savo istoriją ir kalbės tikruoju vardu. „Slėpti neturiu ko, tačiau ir didžiuotis nematau reikalo – tiesiog toks dabar gyvenimo etapas“, – sakė moteris.

Jack Finnigan / Unsplash nuotr./Senatvė
Jack Finnigan / Unsplash nuotr./Senatvė

„Senolis „iškrito“, mirus žmonai“

Regina gyvena netoli Kauno. Šeimos namuose šiuo metu likęs tik vienas iš trijų sūnų, bet ir jis po metų greičiausiai išsikraustys – abiturientas svajoja apie mokslus svetur, kaip tai padarė vyresnieji jo broliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius