Prenumeratai - 60%. Geriausias metų pasiūlymas!
Prenumeruoti
2022 08 05

Specialistas išvardijo, ant kokių riebalų kepti maistą sveikiausia

Bendra dietologų rekomendacija – maisto nekepti, naudoti kitus maisto ruošimo būdus – virti, troškinti. Tačiau maisto kepimo neišvengsime. Tad ant kokių riebalų kepti sveikiausia? Portalui manodaktaras.lt atsako gydytojas dietologas Edvardas Grišinas.
Keptos bulvės su kiaušiniu
Keptos bulvės su kiaušiniu / Vida Press nuotr.

Dietologas Edvardas Grišinas paaiškina, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti kepimui naudojamas aliejus ar kiti riebalai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip apsitverti kiemą, kad tvora ir vartai tarnautų patikimai
Reklama
Monotoniškas darbas: kas slepiasi už darbodulio ir kodėl jo reikėtų vengti?
Reklama
„Senukų“ parduotuvėje – pirmasis gyvas „Counter Strike 2“ turnyras
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką