Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto klube – susitikimas su vienu garsiausių šalies trenerių

Rinaldas Česnaitis, visame pasaulyje žinomas kultūrizmo ir fitneso treneris, savo sąskaitoje turintis ne tik begalę įvairiausių apdovanojimų, bet ir būrį per ilgus darbo metus išugdytų mokinių, jau kovo 24-ąją viešės Ogmios mieste įsikūrusiame sporto klube „Body Gym“ ir ves praktinį kelių dalių seminarą. Apie tai, ko tikėtis seminaro dalyviams, ir kodėl verta jame dalyvauti kalbamės su „Body Gym“ marketingo vadovu Danieliumi Svirskiu.
Rinaldas Česnaitis (dešinėje)
Rinaldas Česnaitis (dešinėje) / Partnerio nuotr.

„Body Gym“ – atsinaujinęs sporto klubas, besiorientuojantis į visapusišką kliento išsinešamą naudą – tiek fizine, tiek ir įgytų žinių prasme. Todėl greta įprastos savo veiklos, profesionalių trenerių paslaugų, įvairių grupinių treniruočių, vykstančių visomis savaitės dienomis, „Body Gym“ įkūrėjų iniciatyva imti organizuoti ir susitikimai su garsiais sporto srities atstovais, galinčiais pasidalinti sukaupta patirtimi ir žiniomis su klubo klientais.

D. Svirskio teigimu, sporto klubas susitikimus su srities profesionalais pradėjo organizuoti siekdamas praplėsti su sportu bei sveika gyvensena susipažinusių ir tai savo kasdienybės dalimi laikančių žmonių ratą. Pasak jo, matydami žinomus veidus žmonės greičiau įgyja pasitikėjimą profesionalais, o jų išgirstos žinios išlieka visam gyvenimui. „Stengiamės padėti suprasti, kas yra sportas, suteikti daugiau pasitikėjimo savimi atėjus į sporto klubą, parodyti, kaip nepasiklysti tarp poros savaičių trukmės kursus baigusių ir save asmeniniais profesionaliais treneriais pristatančių bei išties pasaulyje žinomų trenerių, su kuriais verta dirbti“, – teigia pašnekovas.

VIDEO: Atsinaujinęs „Body Gym“ sporto klubas Ogmios mieste

Pasak jo, Rinaldas Česnaitis tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje yra plačiai žinomas kaip vienas geriausių trenerių kultūrizmo ir fitneso srityje, todėl su klausytojais gali pasidalinti itin dideliu sukauptos patirties bagažu. „Šis seminaras aktualus kiekvienam sportuojančiam. Mūsų „Body Gym“ komanda, kaip ir pats Rinaldas, orientuojasi ne tik į profesionalus, tačiau ir į įvairaus amžiaus bei poreikių sportuojančius žmones, todėl seminarus taip pat stengiamės organizuoti įdomius ir aktualius visiems“, – teigia D. Svirskis.

Sporto klubo marketingo vadovo teigimu, seminaro dalyviai galės užduoti kiekvienam aktualius klausimus sporto programų bei mitybos temomis, individualiai pabendrauti su Rinaldu Česnaičiu. „Seminaro metu treneris kalbės apie svorio numetimą, priaugimą, įvairias sporto atlikimo technikas, dietas. Taip pat, atliks parodomąją treniruotę su seminaro dalyviais, kurios metu bus mokoma, kaip taisyklingai naudotis sporto klube esančiais treniruokliais, laisvais svoriais“, – pasakoja D. Svirskis.

Seminaras vyks sporto klubo „Body Gym“ patalpose Ogmios mieste – Lakūnų g. 24, Vilnius. Jo kaina – 20 eur, tačiau studentams ir moksleiviams bus taikoma 25%, o „Body Gym“ klubo nariams 50% nuolaida.

Daugiau informacijos: www.bodygym.lt arba telefonu +37052727744.

Partnerio nuotr./Sporto klube – susitikimas su vienu garsiausių šalies trenerių
Partnerio nuotr./Sporto klube – susitikimas su vienu garsiausių šalies trenerių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius