Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 01 02 /13:26

Naujametės nakties radiniai ir pabėgėliai

Nors dažnai prieš didžiąsias šventes pasipila gyvūnų mylėtojams skirti įspėjamieji straipsniai apie tai, kad ypač saugotume savo augintinius Naujųjų naktį (nes mus taip dž...
Temos: 1 Pabėgėliai

Nors dažnai prieš didžiąsias šventes pasipila gyvūnų mylėtojams skirti įspėjamieji straipsniai apie tai, kad ypač saugotume savo augintinius Naujųjų naktį (nes mus taip džiuginantys fejerverkai mūsų augintiniams gali sukelti visišką paniką), kiekvienais metais visą savaitę, kasdien sulaukiame skambučių apie dingusius arba rastus šunis.

Pristatome šių metų radinius bei pabėgelius:

1.„Vilniuje, netoli turgaus dingo nedidelis juodas, trumpo plauko šuniukas su nedidele balta dėmele ant kaklo. Taip pat ant kaklo turėjo grandinėlę. Gal kas matėte, radot ar priglaudėt?Šeimininkai labai jaudinasi, jei turite informacijos, skambinkite 8600 50 329, 868158256 (Vilnius)”

2. „Vilniuje, Naujininkuose, išsigandusi fejerverkų pabėgo kalytė. Ji neaukšta, mišrūnė, dryžuota, trijų atspalvių. Būkit geri, padėkite Fantai grįžti namo. Paskutinį kartą ją matė bėgant link Burbiškių pusės. Atsišaukia vardu Fanta. Jei kas matėte ar priglaudėte paskambinkite numeriu 867497521!”

3. „Vilniuje, Riešės seniūnijoje, apie 17 val. pabėgo kalytė, išsigandusi fejerverkų. Vidutinio ūgio, šviesiai rudos spalvos, panaši į laputę. Jei Tina atklydo pas Jus, ar bent jau matėte panašaus aprašymo šuniuką, labai prašome Jūsų pranešti mums. Taip pat prašome pasidalinti šiuo pagalbos šauksmu ir su kitais. Radusiems mūsų augintinę būtinai atsilyginsime. Kreiptis tel: 8 693 54113”

4. „Vilniuje, Saulėtekyje rasta jauna vokiečių aviganių kalytė su antkakliu. Mikročipo neturi. Jei kas pametėt, kreipkitės tel. nr. 8-67175799!”

5. „Sveiki, kas Josvainiuose pasigedote šito mažo, mielo padarėlio? Ar bent žinote kieno jis yra. Atsiliepkite! 861878428.”

6. „Vilniuje po balkonu rastas šuo, kas pasigedote? Skambinti 860604986 (Veronika)”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius