-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 15

Australų fiasko „Lofte“: pralaimėjimo kartėlis ar muzikos skonio nesuderinamumas?

Šitoks klausimas iškilo lankantis „Lofte“ rugsėjo 14 dieną. Kaip visada, „Loftas“ buvo parengęs naktinę krepšinio tavernos programą, kurioje šį kartą puikavosi australų elektroninės muzikos grupių „Antarctica“ ir „The Queens Head“ vardai. Abi grupės nepasižymi populiarumu ir, pagal last.fm klausytojų skaičių, nepralenkia tokių naujųjų lietuviškų muzikos atradimų kaip „No Dog Barking“ ar „Markas Palubenka“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šitoks klausimas iškilo lankantis „Lofte“ rugsėjo 14 dieną. Kaip visada, „Loftas“ buvo parengęs naktinę krepšinio tavernos programą, kurioje šį kartą puikavosi australų elektroninės muzikos grupių „Antarctica“ ir „The Queens Head“ vardai. Abi grupės nepasižymi populiarumu ir, pagal last.fm klausytojų skaičių, nepralenkia tokių naujųjų lietuviškų muzikos atradimų kaip „No Dog Barking“ ar „Markas Palubenka“. Šie elektronikos žinovai iš tolimojo žemyno nestebino neįprastais motyvais ar išskirtiniu vokalu, tačiau sunkiai triūsė prie instrumentų norėdami užkariauti lietuvių širdis.

Dauguma „Lofto“ lankytojų nusprendė nesivarginti ir nepasilikti vakarinėje programos dalyje ir abejingai paliko „Lofto“ patalpas. Nežinia, kas pastūmėjo tokiam žingsniui: pralaimėtos rungtynės prieš Makedonijos krepšininkus ar muzikos stiliaus nesuderinamumas? Galbūt įtakos turėjo ir tai, kad koncertas vyko trečiadienį. Didžiausias paradoksas slypi tame jog pries šešias dienas vykęs staigiai Lietuvoje išpopuliarėjusių lietuvaičių „Golden Parazyth“ koncertas pritraukė bene 40 kartų tankesnę publiką, nors jų galima buvo pasiklausyti ir ateinančią dieną vykusiame nemokamame koncerte Kudirkos aikštėje. Nežinia, kas neįtiko įnoringiesiems lietuvaičiams, bet deja grupei Antarctica plojo ne daugiau kaip 30 rankų ir nei žliaugiantis prakaitas, nei visu pajėgumu daužomi būgnai ir virpinamos gitarų stygos neįtikino pasilikti. „Loftas“ mums dovanojo nemokamą australiškosios elektronikos fiestą, deja, šios pastangos liko neįvertintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius