Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 04

Atviros Telšių rajono salės futbolo pirmenybės: varžybų rezultatai

Gruodžio 1 d. įvyko dar penkios Telšių rajono salės pirmenybių dvikovos. Baigiantis pirmajam ratui, kiekvienos varžybos tampa vis svarbesnės reikšmės, nes tik šešios komandos varž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Gruodžio 1 d. įvyko dar penkios Telšių rajono salės pirmenybių dvikovos. Baigiantis pirmajam ratui, kiekvienos varžybos tampa vis svarbesnės reikšmės, nes tik šešios komandos varžysis dėl pagrindinio prizo, o likusios šešios komandos kovos, dėl paguodos taurės.

SRC-2 – Tryškių „ĄŽUOLAS“  3:3 (0:0)

Šiose varžybose pirmas kėlinys baigėsi lygiosiomis, nė vienai komandai nepavyko pasižymėti nors progų turėjo tiek viena, tiek kita komanda. Antrajame kėlinyje SRC-2 komandai pavyko pelnyti 3 įvarčius ir išsiveržti į prieki. Bet deja, šios persvaros nepavyko išlaikyti, nes varžovai atsakė tuo pačiu ir iki rungtynių pabaigos likus žaisti 20 s., „AŽUOLAS“ tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į priešininkų vartus ir taip išplėšė lygiąsias.

Varžybose pasižymėjo: SRC-2 komandoje: Laurynas Vandzinskas 2 įv., Žanetas Jurkus 1 įv. Tryškių „ĄŽUOLAS“: Žilvinas Šnaras 1 įv., Marius Radeckis 2 įv.

Ryškėnai – Žemaitijos pienas  3:1 (1:0)

Varžybose susitiko turnyrinės lentelės lyderiai, Ryškėnų komanda ir 9 vietoje esanti Žemaitijos pieno komanda. Varžybos vyko gan atkakliai, nė vienai komandai nepavykdavo pasižymėti ir tik pirmam kėliniui artėjant į pabaigą, 16 min. Ryškėnų komandos žaidėjui Vijūnui Vasiliauskui, tiksliu smūgių pavyko išvesti savo komandą į priekį. Pirmas kėlinys baigėsi rezultatu (1:0). Antrajame kėlinyje jau 22 min. Mariui Šlutai pavyko pelnyti įvartį ir rezultatas jau buvo 2:0. Dar po kelių minučių 27 min. pavyko pasižymėti ir Dariui Bagvilui, rezultatas jau buvo 3:0. Bet po minutės 28 min. tuo pačiu atsakė Žemaitijos pieno komandos žaidėjas Ernestas Raubutas. Toliau varžybose nė vienai komandai nepavyko pelnyti įvarčių ir varžybos baigėsi rezultatu 3:1. Po šios pergalės Ryškėnų komanda dar labiau sustiprino savo pozicijas turnyrinėje lentelėje.

Futurama – Žilevana-Šelstuva  2:2 (1:2)

Šiose varžybose jau 3 min. pavyko pasižymėti Žilevanos-Šelstuvos komandos nariui Nerijui Stanislovaičiui. Dar po keletas minučiu 7 min. dar kartą tas pats žaidėjas pasiuntė kamuolį į priešininkų vartus. Artėjant pirmam kėliniui į pabaigą 16 min. varžovų žaidėjas Mindaugas Daukantas sušvelnino rezultatą 1:2. Antrajame kėlinyje Žilevanos-Šelstuvos komandai nepavyko išlaikyti persvaros ir 37 min. Edgarui Juškai pavyko išlyginti rezultatą, ir taip iškovoti šiose varžybose lygiąsias.

FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ – Mažeikių „OLIMPO SC“  5:3 (3:1)

Nuo pat rungtynių pradžios pasipylė vienas įvartis po kito. Jau 2 min. po taiklaus Dariaus Pupliausko smūgio „OLIMPO SC“ komanda įsiveržė į priekį. Tačiau jau 3 min. tuo pačiu atsakė FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ žaidėjas Andrius Lipskis. Dar po keletos minučių dar du įvarčiai krito į „OLIMPO SC“ vartus. 7 min. pasižymėjo Modestas Vasiukas, 8 min. Andrius Lipskis. Tad pirmas kėlinys baigėsi rezultatu 3:1 FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ naudai. Antrajame kėlinyje ir toliau FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ taikliais Andriaus Lipskio įvarčiais 21 min. ir 36 min. žygiavo link pergalės, tik rungtynių pabaigoje Mažeikių „OLIMPO SC“ pavyko sušvelninti rezultatą, 37 min. pasižymėjo Donatas Voras, 39 min. Tomas Norkus. Po šios pergalės FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ turnyrinėje lentelėje su 19 taškų pakilo iš 4 vietos į antrąją, o Mažeikių „OLIMPO SC“ komandą nustumdama į penktąją vietą.

Centras – Plungės „Kelionių centras MDS BALTIC“  5:2 (1:2)

Pirmomis minutėmis pavyko pasižymėti Plungės „Kelionių centras MDS BALTIC“ komandai. Jau 2 min. įvartį pelnė Andrius Budvytis, o 7 min. pasižymėjo Marius Birškys. 13 min. Centro komandos žaidėjas Gvidas Juška, sušvelnino rezultatą iki vieno įvarčio ir taip pirmasis kėlinys baigėsi 1:2 Plungės „Kelionių centras MDS BALTIC“ naudai. Antrajame kėlinyje Centras perėmė iniciatyvą į savo rankas ir įvarčiai į priešininkų vartus krito vienas po kito. Įvarčius pelnė: 21 min. Gvidas Juškas, 26 min. Laurynas Urniežius, 32 min. Gvidas Juška ir 39 min. Davidas Arlauskis. Centro komanda šiose varžybose šventė pergalę rezultatu 5:2.

Salės pirmenybių vyr. sekretorius Vacys Butkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius