Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 08 02

Avarija per lenktynes Jurbarke

Per lenktynes Jurbarke, surengtas paminėti Jurbarko 750 metų sukakčiai, vieno automobilio vairuotojas nesuvaldė savo mašinos, nuvertė gatvės šviestuvą bei kliudė lenktynes stebėjusius vaikiną ir merginą.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Per lenktynes Jurbarke, surengtas Jurbarko 750 metų sukakčiai paminėti, vieno automobilio vairuotojas nesuvaldė savo mašinos, nuvertė gatvės šviestuvą ir kliudė lenktynes stebinčius vaikiną bei merginą. Kiti žiūrovai spėjo pasitraukti. Pirminiais duomenimis, automobilio užkabinti mergina su vaikinu didesnių traumų išvengė. Nelaimė įvyko, kai lenktynėse dalyvavęs vairuotojas nesuvaldė savo mašinos, nuvažiavo nuo kelio, peršoko gatvės bortelį, nuvertė gatvės šviestuvą, kliudė du žiūrovus bei elektros skydinę. Šviestuvas pakrypo, bet ant žemės nevirto, nes jį prilaikė automobilis. Tačiau iš žemės kyšojo pavojų keliantys pliki laidai. Įvykio vieta buvo aptverta, kad nenukentėtų žiūrovai. Buvo iškviesti medikai ir elektrikai. Šviestuvą vėliau į šoną nutempė sunkvežis. Varžybos jau nebebuvo tęsiamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius