Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

„Baltic chain tour“ prologas Vilniuje žiūrovus privertė aikčioti (nuotraukos)

Antradienį vyko „Baltic chain tour" daugiadienių dviračių lenktynių atidarymas. Pirmosios dienos pramogos, prasidėjusios nuo 15valandos, džiugino susirinkusiuosius gausa.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Antradienį vyko „Baltic chain tour" daugiadienių dviračių lenktynių atidarymas. Pirmosios dienos pramogos, prasidėjusios nuo 15valandos, džiugino susirinkusiuosius gausa.

Tai - tikras dviratininkų rojus! Čia buvo galima įsigyti naujų detalių dviračiams „Mainyk.lt" blusturgyje, nemokamai pasižymėti savo dviratį su policijos pagalba, apsidraudžiant nuo vagysčių, patikrinti savo dviračio stovį kartu su „Veloklinika.lt" narių pagalba bei išbandyti savo jėgas žinomų žmonių ir mėgėjų slalome, kurio pagrindinis prizas buvo madingasis Vanmoof dviratis. Taip pat buvo galima pasigrožėti BMX‘erių triukais.

Slalomas su žvaigždėmis - populiariausias

Tiems, kurie svajojo išmėginti savo jėgas prieš Lietuvos žymius žmones, pasisekė, nes čia jų buvo net keletas. Čia atvyko šokėjas Andrius Butkus, dainininkas Deividas Zvonkus, aktorius Andrius Bružas, lenktynininkas Benediktas Vanagas bei 15min generalinis direktorius Tomas Balžekas. A.Butkui teko kovoti prieš T. Balžeką. Šioje kovoje šokėjui nepadėjo net puiki fizinė forma ir teko pripažinti varžovo pranašumą, o Benedikto Vanago „įkvėptas" Klaipėdos choro vadovas perfrazavo patarlę - neskubėk ir būsi paskutinis.

Pagundai pasivaržyti tarpusavyje neatsipyrė ir komentatoriai Paulius Skučas bei Saulenis Pociūnas, tačiau pirmasis finišą kirto Paulius. Jis pastebėjo, kad Lietuvoje pagal spalvas lengviausia atskirti „žaliąjį" T. Balžeką ir Jogailą Morkūną. Žvaigždėms baigus varžybas tarpusavyje atėjo pačių mažiausiųjų eilė. Jauniausiųjų grupėje varžėsi vaikai nuo devynerių metų. Pagrindinio prizo laimėtojui Egidijui Gailevičiui šiek tiek teko palaukti, mat dviratį įteikti, taip pat ant dviračio, atvyko Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Antrosios ir trečiosios vietos prizininkams atiteko paspirtukai ir atminimo dovanos.

BMX'erių įspūdingi triukai

To, ką daro šie vaikinai, patiems bandyti nerekomenduojama. Jie parodė įvarių triukų ir papasakojo apie šį laisvalaiko praleidimo būdą. Iš visos kompanijos labiausiai išsiskyrė vaikinas vardu Rokas. Jo įgūdžiai pribloškė ne vieną stebėjusįjį - ar galėtumete ore apsukti dviratį ir vėl ant jo atsisėsti prieš nusileidžiant ant žemės?

Nuotraukų autorius Simonas Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius