Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 08

Druskininkuose – pirmasis tarptautinis sportinio pokerio čempionatas

Vos prieš metus oficialiai Lietuvoje pradėtas žaisti proto bei įgūdžių žaidimas – sportinis pokeris – sėkmingai populiarėja ir plečia savo gerbėjų ratą dabar jau ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu mastu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vos prieš metus oficialiai Lietuvoje pradėtas žaisti proto bei įgūdžių žaidimas – sportinis pokeris – sėkmingai populiarėja ir plečia savo gerbėjų ratą dabar jau ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu mastu.

Renginių agentūra „Druskininkai City“ kartu su Druskininkų sportinio pokerio asociacija birželio 17-19 dienomis organizuoja pirmąjį tarptautinį sportinio pokerio čempionatą „PokerStars.net Druskininkai Summer Championship“.

„Šio renginio metu į Druskininkų kurortą laukiame atvykstant iki 200 sportinio pokerio aistruolių iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos ir net Norvegijos, kurie džiaugsis sportiniu pokeriu net 3 dienas“, – detalėmis dalinasi Druskininkų sportinio pokerio asociacijos pirmininkas Kęstutis Kavaliauskas.

„Grand Spa Lietuva“ sveikatingumo ir pramogų komplekse vyksiantis čempionatas prasidės penktadienį, o pagrindinio turnyro nugalėtojas ir kelionės į Europos pokerio turą (EPT) laimėtojas išaiškės sekmadienį. Žaidėjams, iškritusiems iš pagrindinio turnyro, bus pasiūlyta šūsnis šalutinių turnyrų: paguodos turnyras, kuris suteiks galimybę grįžti į finalinę čempionato dieną, antrųjų pusių bei eliminacinis (Shootout) turnyrai.

Organizatoriai visai neseniai paskelbė dar vieną naujieną – šeštadienį, prieš prasidedant antrajai čempionato dienai, įvyks vieno geriausių pasaulio pokerio žaidėjų Vytauto „Begalybės“ Milbuto seminaras. Vytautas – pripažintas pasaulyje vieno stalo turnyrų ekspertas, jis seminaro metu dalinsis patirtimi ir patarimais, analizuos žaisto turnyro partijas.

Visgi seminaras – tai ne vienintelė atrakcija, kuria galės mėgautis čempionato dalyviai. Viso savaitgalio metu svečiai turės galimybę pasinaudoti ir kitomis Druskininkų kurorto teikiamomis pramogomis ir paslaugomis: SPA ir sveikatingumo centrais, „Druskininkų vandens parku“, tik žaidėjams skirtu vakarėliu, o svarbiausia – tyra gamta.

Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas džiaugiasi artėjančiu renginiu ir tvirtina, jog „šis čempionatas puikiai įsilieja į Druskininkų miesto siūlomų paslaugų infrastruktūrą ir padeda įgyvendinti miesto plėtros programą.“ Meras viliasi, jog tai ne paskutinis tokio masto sportinio pokerio renginys Druskininkuose.

To paties tikisi ir tie sportinio pokerio gerbėjai, kuriems nepavyks šį kartą dalyvauti turnyre. Visgi jiems PokerNews LT suteiks išskirtinę galimybę stebėti tiesiogines renginio vaizdo transliacijas ir tekstinius reportažus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius