Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 22

Europos krepšinio čempionato atrankoje dalyvaus 27 šalys

Iškovoti teisę dalyvauti 2013 metų Europos čempionate Slovėnijoje galės ir egzotinės krepšinio šalys. Paaiškėjo trisdešimt dalyvių, kurios varžysis atrankos turnyre.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Iškovoti teisę dalyvauti 2013 metų Europos čempionate Slovėnijoje galės ir egzotinės krepšinio šalys. Paaiškėjo trisdešimt dalyvių, kurios varžysis atrankos turnyre.

Į vietas Senojo žemyno pirmenybėse pretenduoja: Serbija, Vokietija, Suomija, Turkija, Gruzija, Kroatija, Bulgarija, Izraelis, Ukraina, Lenkija, Bosnija ir Hercegovina, Italija, Juodkalnija, Latvija, Belgija, Portugalija, Estija, Olandija, Austrija, Liuksemburgas, Švedija, Azerbaidžanas, Baltarusija, Rumunija, Albanija, Čekija, Šveicarija, Slovakija, Vengrija ir Kipras.

Komandos bus suskirstytos į šešias grupės po penkias ekipas. Į pagrindinį turnyrą pateks dvi pirmosios kiekvienos grupės rinktinės bei keturios geriausios trečiąsias vietas užėmusios ekipos.

Primenu, jog tiesioginius kelialapius į pirmenybes, kaip ir buvo prognozuota, gavo pirmos šešios 2011 metų Europos čempionato komandos Ispanija, Prancūzija, Rusija, Makedonija, Lietuva ir Graikija, šeimininkė Slovėnija bei Didžioji Britanija, kuri turi kelialapį į olimpines žaidynes, todėl negalės dalyvauti atrankos turnyre.

2013 metų Europos čempionatas vyks rugsėjo 4-22 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius